Nokia hız kesmiyor

Nokia’nın yepyeni iki telefonu Çin’de sertifika alırken görüldü. TA-1062 ve TA-1077 model numaralı akıllı telefonların gerçek isimlerinin ne olduğu henüz bilinmiyor.

Yayınlanma: 16.12.2017 - 21:02
Abone Ol google-news

Android piyasasına girişin ardından adete küllerinden doğan bir dönemin efsane şirketi, iki yeni telefonunu hazırlamaya koyuldu. Çin’de sertifika alan söz konusu modeller, TA-1062 ve TA-1077 kod adlarını taşıyorlar ancak bunlar hakkında henüz hiçbir bilgiye sahip değiliz.

Bunun yanında tahmin yürütmek de kolay değil. Zira model kodları daha önce çıkartılan cihazların devamı gibi gözükmüyor. Gizemli ikili yepyeni bir seriye ait veya halihazırda mevcut modellerin varyantı olabilir. Finlandiyalı şirketin ocak ayında tanıtmak üzere üzerinde çalıştığı Nokia 6 (2018), daha önce TA-1054 koduyla TENAA’da ortaya çıkmıştı. Yani kod ona ait de olamaz.
Açıkçası sadece bağlantı özelliklerinin yazılı olduğu sertifikadan bir çıkarım yapmamız mümkün değil. Takip eden günlerde bu ikilinin gerçek isimlerini ve özelliklerini muhtemelen öğrenmiş olacağız.

Galaxy S9’da parmak izi okuyucusu nerede bulunacak?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler