Galaxy A8 2018, Premium özelliklerden mahrum olacak

Galaxy A8 2018, S8 ve Note 8’de bulunan basınca duyarlı ekranı kısmını barındırmayacak. Yani ekranı uyandırmak için görünmez bir home tuşuna sahip olmayacağız. Bu durumda muhtemelen telefonun yanındaki fiziksel tuşları kullanmamız gerekecek.

Yayınlanma: 21.12.2017 - 15:10
Abone Ol google-news

Samsung şu aralar orta segmentteki yeni modelleri üzerinde çalışıyor. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji devi 2017’de satışa sunduğu amiral gemisi modellerin Infinity Display ismini verdiği yeni bir ekran teknolojisi kullanmıştı. Samsung’un bu teknolojisini 2018’de raflardaki yerini alacak olan orta segment modellerinde kullanacağı da onaylandı. Örneğin son günlerde sık sık karşımıza çıkan Galaxy A8 2018, Samsung’un yeni ekran teknolojisi ile gelecek. Elbette fiyat bazında amiral gemilerinden çok daha düşük bir etikete sahip olan bu telefonun bazı özellikleri de kırpılmış olacak.


 
A8 2018’de bulunmayacak olan bir diğer özellik ise kavisli olan kenar çizgileri. S8 ve Note 8’de bulunan bu edge ekran teknolojisinin ne derece gerekli olduğu tartışılabilir. O yüzden A8 2018’de edge ekran yerine düz bir tasarım çizgisinin tercih edilmiş olması, çok da sorun olmayacaktır.
Samsung’un bu kısıtlamalardaki temel amacı ise telefonun maliyetini düşürmek. Zaten yeni ekran teknolojisi mevcut A8’in maliyetini oldukça arttırmış durumda. Bir de işin için basınca duyarlı bölge ve kavisli köşeler girerse, bu sefer A8’in fiyatı S8’e yanaşacaktır. Bu durumda Samsung orta segmentteki müşteri kitlesini kaybedebilir. Sonuç olarak Samsung’un bu hamlesi son derece mantıklı görünüyor.

Need for Speed Payback için Speedcross güncellemesi yayınlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler