Galaxy S9 geçer not aldı

Samsung’un şu aralar yeni amiral gemisi modelleri üzerine yoğunlaştığı zaten bilinen bir gerçek. Bu sene Galaxy S8’i Nisan ayının ortalarına doğru satışa sunan Güney Koreli teknoloji devi, aynı gecikmeyi 2018’de de yaşamak istemiyor.

Yayınlanma: 29.12.2017 - 20:25
Abone Ol google-news

S8’de tasarımsal anlamda yaşanan değişim, ister istemez telefonun çıkış tarihini de geciktirmişti. Galaxy S9 ve S9+’ta ise kurulu, hazır bir şablon olmasından ötürü Samsung’un işi çok daha kolaylaştı.


Bilindiği üzere akıllı telefon üreticileri, geliştirdikleri modelleri Amerika’da satışa sunmadan önce FCC’den geçer not almak zorundalar. FCC için Amerika’nın TENAA’sı yakıştırmasını yapabiliriz.
Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve S9+ geçtiğimiz gün FCC onayını aldı. Bu aslında şu anlama geliyor. Gerek Galaxy S9, gerekse de S9+ an itibariyle satışa hazır durumdalar. Yani Samsung istese bu iki modelini de Mobil Dünya Kongresi’ni beklemeden, CES 2018’de tanıtabilir. Fakat Güney Koreli akıllı telefon üreticisinden konu ile ilgili bir açıklama gelmiş değil.
Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler ışığında, S9 ve S9+’ın özelliklerine dair bazı ipuçlarına sahibiz. Samsung’un bu seneki amiral gemisi modellerinin tasarım anlamında kısmen de olsa S8’i andırdığını söylemek mümkün. Teknik özellikler bakımından ise önemli iyileştirmelerin olduğunu dile getirebiliriz.
Öte yandan son dönemlerde Samsung’un parmak izi okuyucusunu ekranın altına taşıyacağına dair bazı söylentiler de mevcut. Fakat bunlar da netlik kazanmış değil.

Sony Xperia XA2 Ultra’nın Özellikleri Belli Oldu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler