Alacakaranlık rengiyle göz kamaştırıyor

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Huawei, önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. Bu sene Mobil Dünya Kongresi’ni es geçerek, yeni P serisi için özel bir etkinlik planlayan Çinli üretici, dünyanın ilk 3 kameralı telefonunu da tanıtmış olacak.

Yayınlanma: 13.03.2018 - 18:15
Abone Ol google-news

Peki dünyanın ilk 3 kameralı telefonu olan Huawei P20 Pro, hangi renklerde satışa sunulacak?
Genel olarak günümüz modellerinde alışık olduğumuz renkler mevcut. Bunlar, siyah, beyaz, gümüş ve gül rengi tonlarında farklılıklar gösterebiliyor. Fakat Huawei, P20 Pro’da pek de alışık olmadığımız bir renk seçeneğine yer vermeyi düşünüyor. Alacakaranlık!
Evet, Çinli üretici Huawei P20 Pro modelinde siyah ve mavi renk seçeneklerinin yanında alacakaranlık ismini verdiği farklı tonların bir araya gelmesiyle oluşmuş yeni bir renk opsiyonuna da yer verecek.


27 Mart’ta resmiyet kazanacak olan telefon için sızdırılan son basın görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.
Açık konuşmak gerekirse alacakaranlık renginin alışılmışın dışında olduğunu ve oldukça şık göründüğünü belirtmemiz gerekiyor.
Muhtemelen P20 Pro’nun satışa sunulacağı ilk ülkelerden birisi de Türkiye olacaktır. En azından geçtiğimiz sene öyle olmuştu. Telefonun fiyatı ise Avrupa’da 900 euro olarak sızdırılmış durumda. Bu da Huawei P20 Pro fiyatının Türkiye şartlarında 5000TL – 5500TL bandında olacağına işaret ediyor. Yine de her koşulda telefonun iPhone X’ten ucuz olacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Yeşilçam klasikleri tekrardan vizyona giriyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon