Etkileyici bir özellikle geliyor!

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi’nin 27 Mart’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli hakkında bir özellik daha ortaya çıktı. Çinli üreticinin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan görselle, Xiaomi Mi Mix 2s modelinde kablosuz şarj özelliğinin olacağı da kesinleşti.

Yayınlanma: 15.03.2018 - 20:11
Abone Ol google-news

Son dönemde satışa sunulan amiral gemisi modellerine baktığımızda genel itibariyle kablosuz şarj alışkanlığının arttığını görüyoruz. Samsung zaten bu özelliği bir kaç senedir üst segment telefonlarında kullanıcıya sunuyordu. Fakat diğer üreticiler bu hususta pek de atik davranmadı.
Geçtiğimiz yıl Apple da iPhone 8, 8 Plus ve X modelleriyle birlikte kablosuz şarj özelliğine geçiş yapmış oldu. Bu isimlerin ardından şimdi de Xiaomi, yeni amiral gemisi modeli ile kablosuz şarj özelliğine geçiş yapmak istiyor.


Keza Çinli şirket, 27 Mart’ta tanıtacağı Xiaomi Mi Mix 2s için yayınladığı yeni görselde bu durumu net bir şekilde gözler önüne sermiş oldu. İlgili görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.
Şimdiye kadar Xiaomi Mi Mix 2s hakkındaki bilgileri toplayacak olursak, telefonun SD845 ile geleceğini, 8GB RAM’e sahip olacağını ve 5.99 inçlik uçtan uca ekranla fark yaratacağını biliyoruz. Mi Mix 2s özellikle tasarımıyla fark yaratacak bir model olacak. Çoğu Android tabanlı üretici gibi üst tarafa çentik koymayan Xiaomi, kamerayı alışılmadık bir biçimde sağ üst köşeye konumlandırmıştı.

Akıllı telefon alırken ne kadar vergi ödüyoruz?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler