iPhone 6′da Apple logosu bildirim ışığı olacak

iPhone 6′da yer alacak Apple logosunun aynı zamanda bildirim ışığı özelliği taşıyacağı iddia ediliyor.

Yayınlanma: 23.07.2014 - 09:58
Abone Ol google-news



Gün geçmiyor ki iPhone 6 hakkında yeni bir dedikodu ortaya çıkmasın. Görünen o ki Apple’ın gözdesi resmi olarak tanıtılana kadarda iPhone 6 hakkında ki sızıntılar kesilmeyecek. Son olarak ortaya çıkan sızıntıya göre ise iPhone 6'da yer alacak Apple logosunun aynı zamanda bildirim ışığı olacağı söyleniyor. Eğer bu sızıntı haber doğru ise çoğu kullanıcı için ilginç bir deneyim olacağını söyleyebiliriz.

Aktarılanlara göre iPhone 6'da bulunacak Apple logosu telefonunuza herhangi bir bildirim geldiğinde yanıp sönecek. Eğer Apple’ın bir dizüstü bilgisayarını kullanıyorsanız bu özelliği ilk duyduğunuzda anımsamış olabilirsiniz. Apple daha önce dizüstü bilgisayarlarında kullandığı bildirim ışığı logoyu amiral gemisinde de kullanacakmış.

Öte yandan bu özelliğin dizüstü bilgisayarlara göre akıllı telefonlarda kullanılması daha faydalı olacaktır.

Son olarak sızan haber ile bir de fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafta yer alan kapağın, iPhone 6'nın arka kapağının son hali olduğu iddia edildi. Fotoğraftan anlayabildiğimiz kadarıyla iPhone 6'nın arka kapağı olduğu iddia edilen kapak bir önceki modellerin arka kapaklarından farklı bir yapıya sahip. Bu da bildirim ışığı Apple logosu özelliğini destekliyor.

Son olarak iddia edildiği gibi iPhone 6'da bildirim ışığı olarak Apple logosu kullanılırsa, bu özellik çoğu kullanıcıyı iPhone 6'ya yönlendiren özellik olabilir. Ancak bu özelliğin şuan için bir söylenti olduğunu bir kez daha hatırlatmakta yarar var.

Motorola Moto G2 sızdı   


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler