A9 Star’ın uluslararası versiyonu: Galaxy A8 Star

Bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy A8 Star, bugün piyasaya sürüldü. Telefon kısa süre önce çıkan Galaxy A9 Star’ın uluslararası versiyonu.

Yayınlanma: 13.06.2018 - 21:01
Abone Ol google-news


Son günlerde çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan Galaxy A8 Star bugün satışa sunuldu. İlk olarak Filipinler’de satışa çıkan telefon hakkında paylaşılan detaylar, A8 Star’ın aslında A9 Star ile birebir aynı olduğunu gösterdi. Birkaç gün önce satışa çıkan Galaxy A9 Star, Çin dışında A8 Star ismiyle satışa sunuldu.


Daha önce de belirttiğimiz gibi A8 Star, kısa süre önce piyasaya sürülen A9 Star ile birebir aynı özelliklere sahip. 6.3 inç Super AMOLED ekrana sahip telefon, Snapdragon 660 yonga seti kullanıyor. Telefonun diğer teknik özellikleri arasında 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, microSD hafıza kartı desteği ve 3700 mAh batarya bulunuyor.
Telefonun arka yüzünde 16 + 24 megapiksel çift kamera bulunurken, ön yüzünde de 24 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Samsung’un yeni orta segment telefonu özellikle kamera konusunda oldukça iddialı.
Bugün online olarak satışa sunulan A8 Star, 14 Haziran’da raflardaki yerini alacak. Telefonun Filipinler’deki fiyatı 400 euro olarak açıklandı. Çin dışında satışa çıkan A8 Star’ın önümüzdeki günlerde diğer pazarlarda da satışa sunulması bekleniyor.

Nokia 6.1’in Avrupa satış fiyatı belli oldu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler