YAŞAM ALANLARI AVM LERE TAŞINDI

Günümüz alışveriş ve eğlence merkezleri haline gelen AVM ler Türkiye’nin birçok şehrinde mevcuttur ve sayıları her geçen gün artmaktadır. İnsanlar neredeyse tüm ihtiyaçlarını AVM lerden karşılar haline geldiler. Dolayısıyla bazı günler oldukça kalabalık olmaktadır ki büyük şehirlerde bu eziyet olabilecek dereceye ulaşmaktadır.

Yayınlanma: 07.04.2017 - 11:30
Abone Ol google-news

Talebin bu kadar yoğun olması sebebi ile de farklı sektörlerde yeni iş alanlarına ihtiyaç doğmuştur. AVM yönetimi, mağazalara özel CRM programlar, profesyonel temizlik şirketlerine, merkezi sistem klima desteği verecek firmalara ve daha birçok hizmet koluna ihtiyaç doğmuştur.
 
Onlarca mağaza ve binlerce kişiyi aynı anda ısıtabilmek ve soğutabilmek için alt yapının da çok profesyonelce yapılması gerekmektedir. Bu sorunun çözümü için de son yıllarda hızlı bir şekilde gelişme gösteren sektörlerden biri de iklimlendirmedir.
 
AVM sayısındaki en hızlı artışın görüldüğü illerden biri de İzmir dir. Buna rağmen İzmir’in AVM sayısı İzmirlileri kaldıramamaktadır ve yetersiz kalmaktadır. Önümüzdeki yıllarda da AVM sayısındaki artış devam edecek gibi görünmektedir.
 
İzmir’deki AVM lerin hemen hepsinin merkezi sistem klima hizmetini sektörünün devi olan FORM A.Ş. aracılığıyla Mega Teknik Klima sağlamıştır. Sorunsuz ve kaliteli hizmetleri sebebi ile Mega Teknik Klima 2016 yılının en kaliteli servisi seçilmiştir ve ödülünü FORM A.Ş. den almıştır. Bu ödüle layık olacak kaliteli referansları arasında Optimum Outlet, Point Bornova, Mavibahçe AVM, Starbucks cafeleri, İnci Holding, Celal Bayar Üniversitesi Teknopark, Bahçeşehir Koleji gibi birçok seçkin kurum ve kuruluşlar vardır.
 
Mega Teknik Klima Genel Müdürü İlhan CAN bu başarının arkasında; donanımlı bir ekibin ve yıllardır kaliteli hizmetten ödün vermeden sabırla iklimlendirme sektörüne hizmet vermek olduğunu söylemiştir. Ekibin her geçen gün genişlediğini ve düzenli aralıklarla hizmet içi eğitimler ile ekibin bilgilerini tazelediklerini ve sadece İzmir değil tüm Türkiye genelinde hizmet verdiklerini söylemiştir.
 
Günümüzde artık yaşam alanlarının AVM lere taşındığı bir gerçektir. Ziyaretçilerin konforu da çok önemlidir ki 1 saat bile merkezi sistem klimaların arıza yapması veya çalışmaması çok büyük olumsuzluklar doğurabilmektedir. Tam da bu sebeple kaliteli hizmetin önemi daha da değer kazanmaktadır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler