Can Dündar'ın annesi: Oğlumla gurur duyuyorum

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın annesi Öznur Dündar, "Oğlumu gördüm çok mutluyum. Oğlumda mutlu, ben de mutluyum. Ben oğlumla gurur duyuyorum. O ordan aslanlar gibi çıkacak" dedi.

Yayınlanma: 29.12.2015 - 13:04
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara temsilcisi Erdem Gül’ün aileleri, görüş günü nedeniyle Silivri Cezaevi'ne geldi.

Oğlu Can Dündar’la görüşmesinin ardından cezaevi önünde basına açıklamalarda bulunan Öznur Dündar, “Oğlumu gördüm çok mutluyum. Oğlumda mutlu, ben de mutluyum. Ben oğlumla gurur duyuyorum. O ordan aslanlar gibi çıkacak. Ben de buradan davul-zurna çaldıracam. Morali çok iyiydi. Ben de çok sevinçliyim. Oğulm çok güzel işler yapıyor, akıllı çocuk adam gibi adam. Türkiye arkasında, Avrupa arkasında. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi?” dedi.

Can Dündar'ın oğlu Ege Dündar da, “Yeni yıldan önceki son görüşmemizdi. Yeni yılda özgürlük diledik ikimiz de, kavuşmayı diledik. Merak edenler varsa morali çok yerinde. Kilo vermiş değil, formu yerinde, spora da başlamışlar. Erdem’le top oynuyorlarmış haftada bir. Umarım yeni yılda ayrılığımız son bulacak ve kavuşacağız” şeklinde konuştu.

Ziyarete gelenler arasında, Dündar’ın eşi Dilek Dündar, teyzesi Gülsüm Takıl, kuzenleri Ziya ve Ülkü Öztürk, Gönül Demiralp, Sena Alpsan, Erdem Gül’ün eşi Aslı Gül, çocukları Sarp Güney Gül ve Deniz Gül vardı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler