AKP'li Bülent Turan Kaz Dağları'ndaki katliamı böyle savundu

AKP Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın sosyal medyadan Kaz Dağları ile ilgili yaptığı paylaşımına büyük tepki geldi. Turan'ın "Ağaçlar kesildikten sonra eylem yapıyorlar" paylaşımına CHP'li Muharrem Erkek'ten yanıt geldi.

Yayınlanma: 06.08.2019 - 11:10
Abone Ol google-news

Kaz Dağları’nda Kanadalı altın madeni şirketinin başlattığı ve 200 bin ağacın kesildiği doğa katliamına yönelik tepkiler devam ederken, AKP Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla tepki çekti.

Turan, binlerce yurttaşın akın ettiği “Büyük Su ve Vicdan Nöbeti”ni de hedef aldığı paylaşımlarında, “Bugün şehrimize Kaz Dağları hassasiyeti için geldiğini iddia eden misafirlerimizin hiç birinin aklına, ‘2 yıldır ağaç kesilirken eylem yapmadık da kesim bittikten sonra eylem yapıyoruz, bugün eylem yapmanın ağaçlara faydası yok. Peki kime faydası var?’ diye sormak gelmedi mi!?” şeklinde konuştu.
Turan’ın bu paylaşımına çok sayıda tepki geldi.

CHP'li Erkek'ten fotoğraflı yanıt 

Turan'ın "Ağaçlar kesildikten sonra eylem yapıyorlar" ifadesine CHP'li Muharrem Erkek'ten fotoğraflı yanıt geldi. Erkek, çevrecilerin 2017 yılında yaptığı eylemden fotoğrafları paylaştı. Erkek'in paylaşımı şöyle: 

"Ağaçlar kesildikten sonra eylem yapıyorlar" sözü, altın madencisi şirketi, doğa katliamını savunmak için söylenmiş kaba bir yalandır. Aşağıdaki 8 Aralık 2017'de attığım tweettir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler