Kurbağalıdere’ye otel projesi iptal

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu 'Kurbağalıdere'ye otel projesi'nin, belediye tarafından yapılan itiraz sonucunda Çevre ve Şehirlik Bakanlığınca geri çekildiğini belirtti.

Yayınlanma: 24.08.2016 - 13:42
Abone Ol google-news

Havaların ısınmasıyla etrafa kötü koku yayan ve köpüren derede artık balıklar yüzüyor. 12 katlı otel yapımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı. Bölgeye otel yapılması planınına Kadıköy Belediyesi'nin itiraz etmesi sonucu Bakanlıkça geri çekildi.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu yaptığı açıklamada;

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy eski Salı Pazarı olarak bilinen, Kurbağalıdere ile Fenerbahçe Stadyumu arasında bulunan 3 bin metrekarelik alana 12 katlı otel yapılmasına olanak sağlayan imar planı değişikliğini yaptığımız itirazı yerinde görüp geri çekti.

Kadıköy Belediyesi olarak Zühtüpaşa Mahallesi’ndeki Kurbağalıdere ile Fenerbahçe Stadyumu arasında kalan 3 bin metrekarelik alan için istenilen plan değişikliğine itiraz etmiştik. İtirazı değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, itirazın yerinde olduğunu dikkate alarak Kurbağalıdere’ye otel inşaatı projesini iptal etti" dedi.

Kurbağalıdere’de balıklar yüzmeye başladı

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler