Kentte ekolojik yaşam: Kadıköy Çevre Festivali

Kadıköy Belediyesi Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında doğayı odağına alan tüm bileşenleri Kadıköy Çevre Festivali’nde bir araya getiriyor. 26- 29 Mayıs 2017 tarihleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleşecek olan festivalin teması “Kentte ekolojik yaşam” olacak.

Yayınlanma: 22.05.2017 - 23:23
Abone Ol google-news




Kadıköy Belediyesi her yıl özel etkinliklere yer verdiği Çevre Haftasında bu yıl “Kentte Ekolojik Yaşam” teması ile bir festival düzenleyecek. Festival, çeşitli alanlardan çevre ve doğa gönüllülerini ortak bir etkinlikte buluşturacak.

26 Mayıs- 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Kadıköy Çevre Festivali’ne Göztepe Özgürlük Parkı ev sahipliği yapacak.

Doğadan, çevreden yana olan bütün demokratik kitle örgütlerinin, sivil toplum kuruluşlarının, platform ve insiyatiflerin katılımına açık olan festival programı katılımcılarla birlikte oluşturulacak.

Ayrıca festival kapsamında Tasarım Atölyesi Kadıköy tarafından gerçekleştirilen Sürdürülebilir Kent Mobilyaları Sergisi, Nükleersiz Yaşam Resim Sergisi, Tarım Müzesi, Yeşiladımlar Karikatür Sergisi gezilebilecek. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler