Bakan Eroğlu bıyıklarını kesecek mi?

Son günlerde artan sıcaklıkla birlikte kuraklıkta da büyük bir artık görünüyor. Kuraklığın en çok vurduğu il olan İstanbul’da da su kesintileri yaşanmaya başladı. Bakan Eroğlu’na göre İstanbul’da su kesintisi olmayacak, olursa bıyıklarını kesecekti.

Yayınlanma: 09.07.2014 - 14:33
Abone Ol google-news

Yağışların azalmasından dolayı yaşanna kuraklık en çok İstanbul'u vurdu. Barajların doluluk oranlarının son 10 yılın en düşük seviyesinde olması İstanbulluları korkutuyor.

Son günlerde yaşanan su kesintileri İstanbulluları isyan noktasına getirdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu iddiaalı konuşarak  su sıkıntısı olmayacağını, ’Özellikle İstanbul’da su kesintisi olmayacak. Aksi takdirde bıyıklarımı kesmek durumunda kalacağım’ demişti. Şimdi bakanın ne yapacağı merakkonusu oldu.

BAKAN EROĞLU "İSTANBULLU MERAK ETMESİN" DEMİŞTİ

2007 yılında kuraklık olunca Melen suyunu daha erken tarihte İstanbul'a getirip Ömerli Barajı'na akıttıklarını söyleyen Bakan Eroğlu, "Büyük bir çalışma ile Melen'in suyunu Ömerli'ye akıttık. İstanbul'a kuraklık yaşatmadık. Şimdi Melen'in suyunu boğazın altından Kağıthane'ye kadar geliyor. Şu anda ikinci bir hatla su biriktirelim diye Melen Barajının inşaatına başladık. Biz bu kuraklığı da atlatırız, merak etmeyin. Vatandaşımız merak etmesin, İstanbul'a su sıkıntısı yaşatmayacağız" şeklinde konuşmuştu.

BIYIKLARINI KESECEK Mİ?

Bakan Eroğlu su kesintisi olması durumunda bıyıklarını keseceğini de söylemişti. İstanbul'da bugüne kadar onlarca su kesintisi oldu. Bakan Eroğlu'nun şimdi sözünü tutup tutmayacağı merak konusu oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler