CHP Milletvekili Kaplan, Uzer'i istifaya davet etti

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziray test sürüşü sırasında AKP Milletvekili Ahmet Uzer’in “şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” açıklamasına sert tepki göstererek, “Milletinvekili, Gaziantep halkının nezdinde azledilmiştir, istifa etmelidir” derken, Fatma Şahin’in sosyal medyadaki açıklamalarının da halkın aklıyla alay etmeye yönelik olduğunu, açıklamalarının akıl ve mantık dışı olduğunu kaydetti.

Yayınlanma: 28.03.2019 - 15:20
Abone Ol google-news

<video:1309221>

Gaziantep Milletvekili Kaplan açıklamasına şöyle devam etti; “Gaziray banliyö tren test sürüşünde, Milletin Vekili Gaziantep halkına çok ağır bir benzetme yaparken; içinde Adalet Bakanı, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, AKP’li yöneticilerin de bulunduğu heyet kahkahalarıyla karşılık vermiştir. Vekil, özür dilerken bahane olarak “aşırı coşkudan” ağzından çıkan kelimeler olduğunu dile getirmiştir. Özrü kabahatinden büyük olan vekil derhal istifa etmelidir. Dün Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de sosyal medyadan bir video yayınlayarak “Biz duymadık, duysaydık ilk tepkiyi biz verirdik” demiştir. Oysaki videoda malum cümlenin hemen bitiminde Fatma Hanımın da kahkaha attığı duyulmaktadır. Fatma Şahin de halkın aklıyla oynamaya çalışmaktadır. Vekilin özrü de Fatma Şahin’in açıklamaları da akıl ve mantık dışıdır. Milletin vekili, Gaziantep halkının nezdinde azledilmiştir. Ortada şeyin trene baktığı gibi bakan birileri varsa O da AKP zihniyetidir. Hırsızlığa, arsızlığa, ranta, yandaşa peşkeşlere “şeyin trene baktığı gibi” bakan AKP zihniyetidir.”


AKP HALKTAN ÖZÜR DİLESİN

Gaziantep halkı kendisine yapılan bu ağır itham ve hakaretin karşılığını 31 Mart’ta sandıkta AKP’yi sandığa gömerek vereceğini ve Bakan, Belediye Başkanı ile orda bu rezilliğe tanık olan AKPli herkesin halktan özür dilemesini beklediklerini sözlerine ekledi.

<haber-yatay:1316212,1310493>

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler