CHP’nin Adana adayı Karalar, ilçe adayları Akay ve Karaca ile el ele verdi

CHP Adana Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Zeydan Karalar, Seyhan adayı Akif Kemal Akay ve Yüreğir adayı Kamuran Karaca ile yaptığı seçim çalışmaları sırasında büyük coşku ve sevgi seli gördüğü halka, “Adana’ya, sizlere hizmet için yola çıktık. Sizler 31 Mart’ta zafer yazarak çok şeyi değiştirecek, bizler de kolları sıvayıp işe koyulacağız” dedi.

Yayınlanma: 16.03.2019 - 21:13
Abone Ol google-news



Seyhan’daki halk buluşmalarına Akif Kemal Akay, Yüreğir’de ise Kamuran Karaca ile birlikte katılan Başkan Karalar, partili partisiz tüm yurttaşlara seslenirken, Adana’nın büyük bir değişim ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Biz bu değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek için hazırız. Seyhan’ı deneyimli bilge insan, dürüst, çalışkan olduğu hemşehrilerimiz tarafından iyi bilinen Sayın Akay abimize emanet ediyoruz. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda Sayın Akay ile daha büyük hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Adana için hazırız” diye konuştu.

‘Yüreğir’de doğdum’

Yüreğir’de yaptığı konuşmada ise ilçenin geri kalmışlığının sonlanması gerektiğini, bunu da eğitimci, sendikal faaliyetlerde büyük başarılara imza atmış eski Eğitim-Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca ile birlikte yapacaklarını kaydeden Karalar şunları söyledi: “Yüreğir benim doğduğum yer. Ama layık olduğu hizmeti bir türlü görmedi. Yüreğir’in geri kalmış değil, hızla kalkınan bir ilçe olması lazım. Sayın Kamuran Karaca’yı Belediye Başkanı seçtiğiniz zaman Büyükşehir Belediye Başkanı olarak benim de desteğimle Yüreğir’de geri kalmışlık bitecek, merkez ilçemiz hak ettiği yere gelecektir.”
Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ile Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca da yaptıkları konuşmalarda; Adana’nın kaderinin 31 Mart’ta değişeceğini söylerken, Zeydan Karalar’ın yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma sonucu Adana’yı ve ilçeleri örnek birer kent haline getireceklerini belirttiler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon