Göztepe’den coşkulu kutlama

14 Haziran 1925’te kurulan İzmir’in ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden Göztepe, 94. kuruluş yıldönümünü geçen cuma akşamı yüz bin civarında taraftarın katılımıyla coşku içinde kutladı.

Yayınlanma: 20.06.2019 - 21:17
Abone Ol google-news

Saat 19.25’te Güzelyalı merkezli olmak üzere Karataş’tan Üçkuyular’a kadar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ve Mithatpaşa Caddesi’nde toplanmaya başlayan her yaştan sarı kırmızı renklere bürünmüş kadın erkek taraftar Göztepe marşlarını ve şarkılarını coşkuyla söyleyerek sık sık üçlü de çektiler.
Saatler 22.00’yi gösterdiğinde ise coşku doruğa vardı. Havai fişekler çökme tehlikesinden dolayı yaya trafiğine kapatılan Göztepe üst geçidi yanında atılırken Susuz Dede’den başlayarak aynı anda sahil boyunca yakılan binlerce meşale nedeniyle uzun süre bütün sahili göz gözü görmeyecek şekilde duman kapladı. On binlerce taraftar şarkılar, marşlar, sloganlar ve danslarla Göztepe’nin 94. yılını adeta bir festival havasında kutladı. Bu arada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de bir ara Güzelyalı’da taraftarların arasına karışarak üçlü çektirdi. Göztepe Spor Kulübü kutlamalar kapsamında ayrıca 09.00-11.00 arasında Balçova Belediyesi Spor Kompleksi’nde Futbol Okulları 14 Haziran Şenliği, 14.00-18.00 arasında Kızılay stantlarında Bir Atkı Bir Oyuncak Etkinliği ve 18.00’de Güzelyalı sahilinde de Spor Okulları 14 Haziran Koşusu’nu gerçekleştirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler