Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca: 20 milyon lira borç ödedik

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 100 günlük çalışmaları hakkında bilgi verdi. Göreve ilk başladığı süreçte Fethiye Belediyesi’nde bir sistemin olmadığını ifade eden Karaca, “İlk geldiğimizde, 44 milyon gibi bir borç vardı. Ama bu rakam, benim için bir mazeret değil. 44 milyonluk bir borçla, bir anda bu projeleri gerçekleştirmenin imkânı yoktu. Bu borcun 20 milyonluk kısmını ödedik. Her şey ko

Yayınlanma: 25.07.2019 - 23:59
Abone Ol google-news

Seçimlerde halka söz verdiği bir diğer konunun halk plajları olduğunun altını çizen Karaca, “Uzun süredir takılıp kalmış dosyaları raflardan indirttik. Bu konularda hem Ankara bürokrasisiyle, hem büyükşehir ile son derece uyum içindeyiz. Hiç kimseyle ters düşmeden, kavga etmeden Fethiye için ne yapabiliriz sadece ona bakıyoruz. Halkımıza plajlar konusunda söz vermiştik. Fethiye’ye 3 halk plajı kazandırmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal yaşamı için mesire alanları yok. Tahsis almak istediğimiz birçok alan var. Bunların birisi Değirmenbaşı, Karaçulha’daki Kayıkseki, Ölüdeniz’de 20 bin metrekarelik bir mesire alanı var. Buralarda son aşamaya gelindi. Bunları da belediyemize kazandırarak buradaki halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Bisiklet yollarıyla ilgili de çok ciddi bir çalışma içinde olduklarını belirten Karaca, “64 kilometrelik bir bisiklet yolu ağı yapmak istiyoruz. Ayrıca büyükşehir belediyemizin Ovacık ve Hisarönü’nde 100 milyon liralık büyük bir yatırımı olacak. Daha önce yapılan ve Fethiye’ye yetmeyen arıtmanın kapasitesinin 2.5 katına çıkarılmasıyla ilgili büyükşehir belediyemizin projelendirme aşamaları devam ediyor” dedi. Karaca ayrıca “Down Kafe” yapımının ardından projelerin devamının geleceğini de ifade ederek, “Down Kafe’nin ardından, 100 Yaş Evi ve Çocuk İzleme Merkezi açacağız” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler