Ataol Behramoğlu ve Mustafa Balbay, Burhaniye Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşuyor

Burhaniye Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “1.Burhaniye Kitap Fuarı” kapılarını edebiyatseverlere açıyor. Bugün başlayan ve 5 gün sürecek olan fuarda yazarlarımız Ataol Behramoğlu ve Mustafa Balbay da okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak.

Yayınlanma: 31.07.2019 - 16:47
Abone Ol google-news

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in seçim taahhütlerinden biri daha hayata geçirildi. ”Bin yıllık tarihten, bin yıllık kitaba” temasıyla gerçekleşecek fuar, 04 Ağustos'a kadar sürecek. 5 gün boyunca yüze yakın yayınevi, elliyi aşkın yazar, gazeteci, sanat insanı, siyaset bilimci ve aydının konuk olacağı programda yazarlarımız Ataol Behramoğlu ve Mustafa Balbay da söyleşi ve imza programlarıyla okurlarıyla buluşacak.

Fuarın 3'üncü günü 18.30 ile 24.00 saatleri arasında okurlarıyla bir araya gelecek olan Mustafa Balbay ardından 19.30'da yazar Işık Öğütçü ile birlikte 'Siyaset mi Edebiyat mı?'  isimli söyleşiye katılacak.

Behramoğlu onur konuğu

Programın  son gününde saat 20.00’da Onur Konuğu Ataol Behramoğlu’nun hayatının konu alındığı belgesel gösterimi ve ardından Behramoğlu ile söyleşi yapılacak. Erdoğan Aydın’ın “Tarih Ötesinde” söyleşisiyle kitap fuarı son bulacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler