CHP'li gençler İzmir'de kampta

CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Emek, Gelecek ve Zafer Kampı, Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen 160 kişinin katılımıyla İzmir'in Seferihisar ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Yayınlanma: 01.08.2019 - 09:06
Abone Ol google-news

3 Ağustos'ta sona erecek olan kampa katılan gençler, 9 konferans, eş zamanlı ve tematik 4 atölye çalışmasına katılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da kampta katıldı.



Program öncesi İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Salıcı ve Kaftancıoğlu, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Salıcı, bazı CHP'li belediye başkanlarının, akrabalarını işe aldıklarına yönelik tüm iddiaların araştırıldığını belirtti. Salıcı, "Münferit yanlışlıklar yapılabilir. Genel Merkez'in müdahalesiyle bunlar düzeltiliyor. Bu iddiaları titizlikle araştırıyoruz. Gerçeklik payı varsa onlarla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

İstanbul seçimleriyle ilgili ile ilgili konuşan Canan Kaftancıoğlu ise, "İstanbul hikayesini tarif ettiğimizde, İstanbul'u yeniden halka vermişliğin izahına bakıldığında bunun sağlayan CHP örgütleridir. Ne mutlu sizlere ne mutlu bizlere ki her türlü imkansızlıklara rağmen bu partide inançla mücadele ettiniz. Sizlerin sayesinde oldu. Bizler görünen yüzleri oluyoruz ama asıl kahramanların altını çizmek lazım. Bu hikayenin başlangıcı Genel Baş


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler