Seferihisar mucitlerini arıyor

Geliştirdiği bilişim projeleriyle adından söz ettiren Seferihisar Belediyesi, “Akıllı şehirler; pratik fikirler” proje yarışması gerçekleştiriyor.

Yayınlanma: 08.08.2019 - 20:42
Abone Ol google-news

Daha önce uygulanmamış, küçük ve orta ölçekli ilçelere uygun, halkın yaşam kalitesini yükseltecek yenilikçi bilişim projelerinin kabul edileceği yarışmada katılım herkese açık olacak.Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yaptığı açıklamada, “Seferihisar Belediyesi olarak teknolojinin nimetlerinden faydalanarak katılımcılık, şeffaflık ve belediye hizmetlerine erişim kolaylığı hususunda farkındalık yaratmaya devam edeceğiz. Bu açılımı büyük bütçelerle değil, pırıl pırıl gençlerimizle, gönüllülerimizle yapacağız” dedi.
Yetişkin, Seferihisar’da üniversiteler ve şirketlerin arge merkezleriyle çalışmak istediklerini belirterek, şirketler ve üniversiteler için “Seferihisar’da doğal laboratuvar ortamı yaratmayı hedefliyoruz” dedi. Seferihisar Belediyesi, önceki yıllarda gerçekleştirdiği bilişim projeleriyle TÜSİAD, Türkiye Bilişim Vakfı ve TBMM tarafından iki defa TR ödülü almaya layık görülmüştü.
Yarışmaya katılım bilgileri Seferihisar Belediyesi’nin resmi web sitesinde yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon