Başkan Gürün: 5 yılda 321 milyonluk yatırım yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “5 yıllık süreçte Bodrum’un altyapısı için 321 milyon liralık yatırım yapılacak. Bu yatırım ile Bodrum yarımadasının altyapı sorununun büyük bölümü çözüme kavuşmuş olacak” dedi.

Yayınlanma: 15.08.2019 - 20:25
Abone Ol google-news

Türkiye’nin ve dünyanın sayılı turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum yılda 2 milyon yabancı 4 milyona yakın yerli turist ağırlıyor. Gözde turizm cenneti Bodrum’un kanalizasyon sorununun çözüme kavuşuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapımı gerçekleştirilecek olan Bodrum kanalizasyon şebekesi yapım işi ihalesi 27 Eylül 2019 tarihinde yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “ Bodrum ülke turizmimiz açısından çok önemli bir ilçemiz. Bodrum, hem kültürel hem de doğal güzelliklerimizin yayılması açısından çok stratejik bir bölgemiz konumunda. Kanalizasyonun yanı sıra Bodrum arıtma tesisi dokümanı onay aşamasında. Arıtma tesisi projesi onaylandıktan sonra hemen ihaleye çıkacağız. Bodrum yarımadasının altyapı sorunu için ilk adım atılıyor. 5 yıllık süreçte Bodrum’un altyapısı için 321 milyon liralık yatırım yapılacak. Bu yatırım ile Bodrum yarımadasının altyapı sorununun büyük bölümü çözüme kavuşmuş olacak” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler