Başkan Soyer beklenen açıklamayı yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, 30 Ağustos'ta Büyükşehir Belediye Meclisi'ni olağanüstü toplayacağı İzmir Buluşması'nın yeri ve saati belli oldu. Tarihi toplantı Efemçukuru Devedüzü mevkiinde saat 15.00’te gerçekleşecek.

Yayınlanma: 23.08.2019 - 23:18
Başkan Soyer beklenen açıklamayı yaptı
Abone Ol google-news

İzmir’de yaşanan orman yangını kamuoyunda büyük üzüntü yaratırken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yok olan ormanların yeniden yeşertilmesi için dikkat çeken bir çağrı yaptı. Yanan yüzlerce hektar alan için ağaçlandırma kampanyaları başlatılırken Soyer kampanyanın Büyükşehir koordinesinde yürütüleceğini duyurdu. Öte yandan Başkan Soyer, belediye meclisini olağanüstü toplayacağını da açıkladı. Toplantıya İzmirlilerin de katılacağı duyurulurken, toplantının 30 Ağustos'ta Efemçukuru Devedüzü mevkiinde saat 15.00’te gerçekleştirileceği açıklandı.

Tüm İzmir'e çağrı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Sevgili Hemşerilerim,Hepinizi doğamıza sahip çıkmak için 30 Ağustos'ta yanan İzmir ormanlarında gerçekleştireceğimiz İzmir Buluşması'na davet ediyorum. Buluşmamız, Efemçukuru Devedüzü mevkiinde Saat 15.00’te gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Meclisi'ni de yanan ormanlarımızda 30 Ağustos'ta olağanüstü toplanmak için davet edeceğim. Meclisimiz, ormanlarımızı yaşatmak için gerekli tüm kararlarını o gün halkımızın huzurunda alacak. Dileğim, hepinizin 30 Ağustos'ta aramıza katılması ve ormanlarımıza yerinde sahip çıkması. Ormanlarımızın yaralarını yangın yerinde saracağız. Gel, gör, koru!

Buluşma yerine ulaşım 30 Ağustos 2019 saat 15.00’te, Efemçukuru Devedüzü mevkiinde gerçekleştireceğimiz İzmir Buluşması ve takiben İzmir Büyükşehir Meclisi toplantısına kendi imkanlarıyla gelecek İzmirliler buluşma alanına Limontepe – Tirazlı veya Menderes – Efemçukuru güzergahlarından ulaşabilirler. Bunun yanı sıra 30 Ağustos günü buluşma alanına otobüs seferleri düzenlenecektir. Kalkış noktaları ve saatlere dair detaylı bilgiler önümüzde günlerde açıklanacak."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler