Dünyanın gözü İzmir’de olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 6-15 Eylül tarihleri arasında açılacak ve bu kez 88’inci kez gerçekleşecek İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) için, “Dünyanın gözü İzmir’de olacak. Türkiye’nin nabzı burada atacak. Dakikası boş geçmeyecek” dedi.

Yayınlanma: 02.09.2019 - 22:37
Abone Ol google-news


Bu sene 88. kez kapılarını açmaya hazırlanan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Kültürpark’ta düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra Çin Uluslararası Ticaret Odası, Fuarlar ve Etkinlikler Genel Müdürü Guo Yinghui ve İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı katıldı İzmir Enternasyonal Fuarı’nın basın toplantısında konuşan ve etkinliklerle ilgili bilgi veren Soyer, “Fuar heyecanı 7’den 70’e herkesi saracak.‘İzmir Fuarı’, iş günleri ile ticaretin; konser, tiyatro, söyleşi ve sokak gösterileriyle de kültür ve sanatın atan kalbi haline gelecek” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentteki orman yangınlarının oluşturduğu hasarın karşılanması için düzenlenecek konsere ilişkin de konuşan Soyer, “9 Eylül’de çok anlamlı bir konser bizi bekleyecek. Çok büyük bir yangın yaşadık. Felaketin yaralarını sarmak için bir organizasyon yapıyoruz. Başlatacağımız bu kampanyaya çok önemli sanatçılar destek veriyor” dedi.
Çin ve Türkiye açısından kardeş kentler açısından da çok anlamlı bir buluşma olduğunu vurgulayan Soyer, “62 alanda Çin firması İzmirli partnerleriyle bir araya gelecek. Dolayısıyla, özellikle yaklaşık 39 ülkeden 180 civarında delegasyon katılacak. Bu görüşmeler çok verili gerçekleşecek. Türkiye’den 21 kentimiz misafir olacak. İstanbul ilk kez misafirimiz olacak ve taze kan olarak aramızda bulunacak. Çok heyecanlıyız” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler