Cüneyt Çakır provada

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, TOÇEV’e destek amacıyla ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ projesinde sahneye çıkıp şarkı söyleyecek. Stüdyoda ilk ses provasını yapan Çakır, “Şimdiye kadar böyle bir deneyimim olmamıştı” dedi.

Yayınlanma: 02.01.2016 - 23:15
Abone Ol google-news

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile beraber spor dünyasının ünlü isimleri çocuklar yararı için sahneye çıkarak şarkı söyleyecek.

F.Bahçeli Mehmet Topal’ın büyük desteğini alan TOÇEV’in çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ projesine, spor dünyasının iki önemli isminden destek geldi.

9 Şubat’da TİM Maslak Show Center’da gerçekleşecek ve usta müzik adamı Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğünü yaptığı proje için sanatçı-sporcular ses provalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde stüdyoya giren Cüneyt Çakır, ilk ses provasında mikrofonla buluştu. Çakır, “İlk kez böyle bir projede yer alıyorum. İyi bir Rock dinleyicisi olduğumu söyleyebilirim. Feridun Düzağaç gibi güçlü bir sesle düet yapacağım. Umarım keyifli bir performans çıkar ortaya” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler