De Boer şaşırttı: Transferin bittiğini düşünüyordum ama G.Saray...

Savunmanın sağına takviye arayışında olan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ajax'tan van Rhijn’i kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılıların önümüzdeki günlerde Hollanda'da bir görüşme yapması bekleniyor...

Yayınlanma: 04.01.2016 - 13:12
Abone Ol google-news

Sezonun ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray'da sağ bek arayışları devam ediyor. Ajax'ın savunma oyuncusu Van Rhijn için girişimlerde bulunan sarı kırmızılılar, transferin gerçekleşmesi için görüşmelerini sürdürürken Hollanda cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, van Rhijn transferi hakkında Hollanda basınına konuştu.

De Boer, "Transferin neredeyse bittiğini düşünüyordum ancak resmi bir şey duymadım. Belki Galatasaray birkaç gün ara vermiştir ve şimdi tam kapasiteyle çalışıyorlardır" dedi.

24 yaşındaki sağ bek için Hollanda'ya giden Galatasaraylı yetkililer, van Rhijn için görüşmeler gerçekleştirmişti. Hollanda basını, van Rhijn için 2 milyon euro'ya anlaşma sağlandığını, bu ücretin sözleşmeye eklenecek bonuslar ile birlikte 3.5 milyon euro'yu bulabileceğini okuyucularına duyurmuştu. Galatasaraylı yetkililerin önümüzdeki günlerde Hollanda'ya giderek van Rhijn için yeniden temasta bulunmaları bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler