Deniz-kum-güneş ve festival

Trakya’nın ilk müzik festivali, 1-4 Ağustos tarihleri arasında Erikli sahilinde, 11-13 Ağustos’ta ise Enez’de

Yayınlanma: 26.07.2019 - 20:47
Abone Ol google-news

Trakya bölgesinde 2017’den bu yana düzenlenen ve ilk müzik festivali olma özelliğini taşıyan Trakya Müzik Festivali, 1-4 Ağustos tarihleri arasında Erikli sahilinde yapılacak. Festival ertesi hafta, yani 11-13 Ağustos’ta ise Enez’de tekrar müzikseverlere kapılarını açacak.
Her yıl 80 binden fazla kişiyi ağırlayan festival, bu sene de her tarzdan birçok önemli sanatçıyı Trakyalılarla buluşturacak. Ziyaretçiler günlük veya kombine bilet ve kamp biletlerleriyle festivallerdeki yerlerini alabilecek. Festival alanına ulaşım için İstanbul başta olmak üzere, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’de belirlenen bölgelerden servisler kalkacak. Ayrıntılar ve servis bilgileri için festivalin “trakyamuzikfestivali” isimli Instagram hesabından bilgi alınabiliyor.

Kitapla gelin!
Festivalde bu sene ayrıca önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atılacak. Erikli’deki festival alanında oluşturulacak kitap toplama alanlarına bırakılan kitaplar, köy okullarındaki çocuklara gönderilecek. Festivalin biletleri Biletix’ten satışta.

TEOMAN’DAN SAGOPA’YA ONLARCA İSİM

Erikli’deki festivali 1 Ağustos Perşembe günü Mabel Matiz, Son Feci Bisiklet, Eda Baba açacak. İkinci günde ise Şebnem Ferah, Pentagram, maNga, Yeni Türkü sahnede olacak. Üçüncü günde Athena ve Duman’ın yanı sıra Cem Adrian ile Ceylan Ertem müzikseverlerle buluşacak. Festivalde son gün rap müziğin başarılı isimlerinden Sagopa Kajmer sahne alırken, kapanışı Edip Akbayram ve Moğollar gibi usta sanatçılarla birlikte Teoman ve Hayko Cepkin yapacak.
Enez’de 11 Ağustos Pazar günü Şebnem Ferah ile Yeni Türkü’nün yanı sıra Mehmet Erdem ilk günün göze çarpan isimleri... İkinci günde Ufuk Beydemir ve Melike Şahin’in ısıttığı sahneyi Moğollar ve Hayko Cepkin sallayacak. Son gün ise Melek Mosso ve Cem Adrian’ın ardından Haluk Levent sahne alarak festivali kapatacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler