"Puanla dönmek büyük başarı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile yapacakları maçın zorluk derecesinin yüksek olacağını, puanla dönmelerinin başarı sayılması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma: 17.11.2009 - 16:09
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe TV'deki ''Teknik Analiz'' programında, Beşiktaş'ın son haftalarda çok başarılı bir seyir izlediğini kaydederek, ''Sadece sonuçlardan bahsetmiyorum. Oynadığı futbola bakarsak, çok iyi organizasyon yapıyor. Nihat, Bobo gibi oyuncular daha fazla katkı sağlıyor. Bizim için zorluk derecesi yüksek bir maç olacak. Oradan puanla dönmek bizim için başarı olur. Bizi zor bir maç bekliyor'' dedi.

Beşiktaş'la ilgili basında kendi ağzından yer alan açıklamaların gerçek olmadığını, bugüne kadar sadece bir kez Beşiktaş'la ilgili röportaj verdiğini ve onu Wolfsburg gazetesine, pozitif şekilde yaptığını ifade eden Daum, hiçbir Türk medya mensubuyla Beşiktaş hakkında konuşmadığını vurguladı.

Ulusal takımlardan dönen futbolcularının, lig maçlarında iyi bir performans sergilediğini de dile getiren Daum, ''Milli takımdan dönen her futbolcu, daha sonraki maça iyi çıkar. Dinlenme süresi kısa olsa da iyi bir formla gelir. Sağlam dönerlerse, inanıyorum ki iyi olacaklar. Bu 15-16 günlük arayı iyi değerlendirdik, yüksek tempoyla çalıştık. Bu gerekli. Zaten ilk yarının finaline doğru en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz. Son maçlara en iyi şekilde çıkacağız'' diye konuştu.

Daum, Ziraat Türkiye Kupası kuralarıyla ilgili de ''Bizi zor bir grup bekliyor. Eskişehir ve Antalya'da oynayacağımız iki deplasman maçı da çok zor, ama hiç kimse Altay ve Tokatspor'un maçlarının kolay olacağını da düşünmesin. Özellikle bu kupa maçlarına, bir alt ligden gelen rakiplerimiz bambaşka bir motivasyonla çıkıyor. Bizim hedefimiz gruptan çıkmak ve çeyrek finale kalmak'' değerlendirmesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler