Potada ceza krizi

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, KK Cibona Zagreb maçından dolayı 5 müsabaka ceza alan Cemal Nalga ile ilgili, Galatasaray Cafe Crown'ın, Basketbol Federasyonu'na yanıltıcı belgeler verdiği iddiasında bulundu.

Yayınlanma: 18.11.2009 - 18:09
Abone Ol google-news

Nedim Karakaş, Galatasaray Cafe Crown'ın, oynamayarak cezasının bir bölümünü tamamladığını öne sürdüğü Cemal Nalga'nın, ENBW Ludwigsburg ve Deutsche Bank Skyliners maçlarında, Tufan Ersöz'ün 7 numaralı formasıyla oynadığının belirlendiğini belirterek, ''Artık buna kimsenin göz yumabilecek hali yok. Burada federasyon, Galatasaray Cafe Crown tarafından aldatılmıştır. Federasyona verilen belgeler yanıltıcıdır'' dedi.

Nalga'nın bu maçlarda oynamaması durumunda bile cezasını tamamlamadığını ileri süren Karakaş, ''Kural olarak, üst üste 5 maçı aralıksız oynamaması lazım. Cemal, arada 1 maç oynayarak bu kuralı zaten bozmuştur. Biz bunu bildiğimiz için, disiplin kurulu başkanı Akın Süel'e, daha 2 ay önce Cemal'in oynaması halinde itiraz edeceğimizi söylemiştik'' diye konuştu.

Karakaş, Nalga'nın, cezasını özel maçlarda çekmesinin de doğru olmadığını kaydederek, ''Böyle saçmalık olmaz. Federasyon kendi kafasına göre kural çıkarıyor. O zaman biz de niye cezalarımızı özel maçlarda çekmiyoruz. Halen resmi maçlarda seyircisiz oynuyoruz'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler