Emekli Albay intihar etti

Eski Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı emekli Albay Belgütay Varımlı, Kadıköy'de oturduğu evin balkonundan atlayarak intihar etti.

Yayınlanma: 20.11.2009 - 09:11
Abone Ol google-news

İstanbul Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Mahallesi'ndeki 17 katlı bir binanın 10. katında oturan emekli Albay Belgütay Varımlı, evde eşi ve annesinin bulunduğu sırada balkondan atladı. Beton zemine düşen Varımlı, olay yerinde hayatını kaybetti.

Varımlı'nın cesedi, savcı ve polis ekiplerinin inlemelerinin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eski Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı emekli Albay Belgütay Varımlı, eski Deniz Kuvvetleri Komutanları'ndan İlhami Erdil'in yargılandığı davada tanık olarak dinlenmiş, Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nın alım ihalelerini araştırırken kendisini organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı'nın tehdit ettiğini ve Erdil hakkındaki olayı ortaya çıkaran kişinin kendisi olduğunu söylemişti.

Varımlı, duruşma sonunda, hakimin, tutanağa İstanbul'dan geldiği için yol masrafı ve tanıklık ücretini yazdırdığı sırada, gazi olduğunu ve trenle ücretsiz geldiğini belirtmiş, mahkemeden tanıklık ücreti de talep etmemişti.


Davaya bakan hakim de intihar etmişti

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanları'ndan İlhami Erdil dönemindeki usulsüz olduğu ileri sürülen konut harcamalarıyla ilgili olarak, Erdil'in eşi Füsun Erdil ve dönemin satın alma komisyonu üyeleri hakkında açılan davanın görüldüğü mahkemenin başkanlığını yürüten Hakim Yarbay Tanju Ünal da geçen Haziran ayında İzmir İnciraltı'ndaki Güney Deniz Saha Komutanlığı'nda bulunan makamında intihar etmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler