Domuz gribi maç erteletti

TFF İkinci Lig 3. Grup'taki Kırşehirspor-Çorumspor maçı, Kırşehirsporlu dokuz futbolcu ve bir masörün domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırılması nedeniyle ertelendi.

Yayınlanma: 20.11.2009 - 13:56
Abone Ol google-news

Futbol Federasyonu'na dün başvuruda bulunan Kırşehirspor Kulübü, 9 futbolcusunun ve masörünün domuz gribine yakalandığını belirterek maçın ertelenmesini istedi. Bunun üzerine Pazar günü oynanması gereken karşılaşma ertelendi.

Kırşehirspor'da 9 futbolcu ve kulüp masörü, Çarşamba günü oynanan Erzurumspor maçı sonrası yüksek ateş, halsizlik, bulantı ve aşırı terleme şikayetleri üzerine, Perşembe günü kulüp doktoru Gündüz Yücesan tarafından acilen Kırşehir Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınmıştı. Domuz gribine yakalandıkları düşünülen futbolculara ve masöre, intaniye uzamanı doktorlar tarafından muayene ve çeşitli tetkikler yapıldı. Futbolculardan Hakan Soylu, Murat Açıkgöz, Sezgin Bektaş intaniye sevisine yatırılarak gözetim altına alınırken, masör Serkan Aşıroğlu, futbolculardan Ertuğrul Şimşek, Polat İkiz, Veysel Can Kayra, Ahmet Keleş, Volkan Tercan ve Süleyman Uçar yapılan tedaviler ardından taburcu edilerek 7 gün yatak istirahatı verilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler