Müjde Ar'dan CHE'ye destek

Sanatçı Müjde Ar, CHP'nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde oluşturmaya başladığı ''Cumhuriyet Halk Evleri''ne (CHE) daha fazla katkı sağlamak amacıyla ''parası olan arkadaşlarının kapısını çalacağını'' bildirdi.

Yayınlanma: 20.11.2009 - 15:40
Abone Ol google-news

Müjde Ar, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile Kağıthane'deki ''Cumhuriyet Halk Evi''ni ziyaret etti.

Müjde Ar, CHE'lere destek vermek için gerçekleştirdiği ziyarette Kağıthaneli kadınlarla bir araya geldi.

Bundan sonra projede aktif rol alacağını ifade eden Ar, CHE'lere maddi- manevi destek vereceğini belirterek, ''Bundan sonra hem şahsen bu projeye maddi manevi katkı sağlayacağım hem de hazırladığım listemle hazırlık aşamasında olan CHE'lere destek verilmesi için parası olan arkadaşlarımın kapılarını çalacağım'' dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da sosyal sorumluluk projelerini desteklediklerini vurgulayarak ''CHE'lerde insan odaklı hizmet var. Bu projeye destek vereceğiz, burada olmaktan mutluyuz'' diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin de şu an İstanbul'da 5 tane CHE bulunduğunu, ilerleyen zamanlarda bu sayının artacağını belirterek, çalışmaların sadece İstanbul'da değil Mardin ve Batman gibi şehirlerde de hızla devam ettiğini bildirdi.

Tekin, halkın ihtiyaçlarına yönelik çeşitli eğitim ve hizmet üreterek, ihtiyaç sahiplerinin yerinde hizmet almasını sağlamak amacıyla başlatılan projenin, gönüllülük esasına dayanan, devletten bir yardım almadan oluşturulan sosyal bir oluşum olduğunu dile getirdi.

Projenin amacının, özellikle sosyal yaşamdan yoksun bırakılmış yoksul kesimlerine ihtiyaçlarına göre hizmet götürmek olduğunu ifade eden Tekin, CHE'nin gönüllü kadınlarla hayat bulduğunu kaydetti.

Tekin, proje kapsamında, sağlık, hukuk ve psikolojik konular başta olmak üzere toplumu yakından ilgilendiren pek çok konuyla ilgili ücretsiz hizmetin verilerek, meslek kurslarıyla da ara eleman ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamanın hedeflendiğini vurguladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler