Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, gazetenin Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın savunmasını manşetten gördü. Hürriyet, DTP'li Hasip Kaplan'ın 'nüfus sayımında etnik köken de sorulsun' sözlerini 'İlginç teklif' başlığıyla okurlarına duyurdu.

Yayınlanma: 21.11.2009 - 07:59
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

'Notlarım 3 kez el değiştirmiş'


İkinci Ergenekon davasında gazetemiz Ankara temsilcisi Mustafa Balbay, “Ankara’da yaptığı gazeteciliğin” iddianamede suç olarak gösterildiğine dikkat çekti. Balbay, “Notlarım 3 kez el değiştirmiş. Sizin önünüze gelirken dahi parçalanmış. Bana ait olduğu söylenen notlar başka bilgisayar sisteminde oluşturulmuş” diye konuştu. Ankara’daki çok sayıda gazetecide benzer belgeler bulunabileceğini belirten Balbay, “Savcılık her nottan niyet çıkarırsa Ankara’da gazeteci kalmaz” dedi.


HÜRRİYET

İlginç teklif

DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, "etnik sayım" yapılmasını önerdi. "2011'deki nüfus sayımında herkese etnik kimliği sorulsun. Kim ne kadarsa gerçek ortaya çıksın" dedi.


MİLLİYET

Albay'ın sın ihtiharı


Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı İlhami Erdil'in 'apoletlerini söktüren kişi' olarak bilinen ve Ergenekon'da da ifade veren emekli Kurmay Albay Ali Belgütay Varımlı, 10. kattan düşerek öldü.


VATAN

Sırlarıyla intihar etti


"Deniz Kuvvatleri eski Komutanı Erdil'in rütbelerini söktüren adam" olarak tanınan Albay Varımlı, 10'uncu kattan atlayarak canına kıydı.


RADİKAL

Futbola şike gölgesi


Bochum savcısı açıkladı: Manipülasyon olan maçlar arasında Şampiyonlar Ligi'nden 3 karşılaşma da var. Türkiye'de 29 maç kuşkulu. 17 kişi tutuklu.


AKŞAM

Bir dava iki intihar

Deniz Kuvvetleri eski komutanlarından İlhami Erdil hakkında verdiği ifadeyle rütbelerini söktüren Albay Belgütay Varımlı, evinin balkonundan atlatı. Davaya bakan Hakim Ünal da 5 ay önce intihar etmişti.


HABERTÜRK

Erdil davasının 'sır' intiharları


Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Erdil'in muhkum olduğu davayı soruşturan emekli albay, kendini 10. kattan attı.


SÖZCÜ

İşin suyunu çıkardılar!


Bakanlar Tunceli'nin isminin dersim yapılmasına sıcak baktığın söyleyince DTP'liler de "Şanlıurfa Rıha, Diyarbakın Amed, Batman Elih olsun" dedi.


POSTA

Testereyi özel seçmiş

Cem Garipoğlu'nun Münevver'in başını kesmek için testere aldığı nalburdaki tezgahtar İzzettin Babat'da ifadesi iddianamede yar aldı.


BİRGÜN

Açılımcı Atalay Dersim'e kapalı


Hükümetin açılım planından sorumlu İçişleri Bakanı Atalay, Tunceli'nin adının 'Dersim' olarak değiştirilmesini uygun bulmadı.


TERCÜMAN

Kaçmaz kaçamadı


Sincan 1. Ağır Ceza Hakimi Kaçmaz, benzer soruşturmalar nedeniyle kader birliği yaptığı Eminağaoğlu'nu yargılamak zorunda bırakıldı.


SABAH

Müthiş iddia


Avrupa'da milyonlarca euroluk bahis skandalına Türkiye'de karıştı


YENİ ŞAFAK

Kasımpaşa'ya bilgi verin


Azınlıklara suikast düzenleyerek hükümeti devirmeyi hedefleyen Deniz'deki cuntanın, 'Kafes' planının kasımpaşa'da görevli olan '1 Numaraya'da onay için gönderdiği ortaya çıktı'



ZAMAN

Silahların bir kısmı yakalansa da kalanlar operasyon için bize yeter 
 

Taraf Gazetesi'nin deşifre ettiği, Başbakanlık'ın 'soruşturma sürüyor' diyerek doğruladığı Kafes Operasyonu Eylem Planı'nın detayları ortaya çıkıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler