Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi 'Türkiye herkesle işbirliği yapmalı' başlığıyla Irak İslam Yüksek Konseyi lideri El Hekim'in sözlerini manşetine taşıdı. Birgün gazetesi ise ilk sayfasına "Fethullah'ın kulağı dinlemenin başında" yazdı ve TİB Teknik Daire Başkanı'nın adının Fethullahçı listesinde yer aldığına dikkat çekti.

Yayınlanma: 23.11.2009 - 07:26
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Türkiye herkesle işbirliği yapmalı’


Irak İslam Yüksek Konseyi lideri El Hekim, Irak’taki bütün dinsel, mezhepsel ve etnik grupların bir diğerine gereksinimi olduğunu belirtti. El Hekim, “Herkes şunu öğrendi: Tek bir taraf projeyi başarılı bir şekilde gerçekleştiremez. Her birimizin diğerine ihtiyacı vardır ve Irak herkese yeterlidir” dedi.

 

HÜRRİYET

Ovit'te kar esareti

Rize-Erzurum arasındaki Ovit Dağı Geçidi'nde çığ düşmesi sonucu midibüsün içinde mahsur kalan sürücü ile 17 yolcu, 39 saat sonra kurtarıldı.

 

MİLLİYET

O da dinlenmiş


Adalet Bakanı Ergin il başkanıyla ortam dinlemesi mağduru olmuş. Bir ABD'li ile yaptığı görüşmesi kaydedilen Ergin, "Şimdi anlıyorum ki vasat bir teknolojiyle yapılamazmış" diyor.

 

VATAN

Yeni kurbanını bekliyor


6 yıl önce Taksim'de 'para vermedi' diye SAT Komando Yüzbaşı Zeki Şen'i öldüren tinerci Emrah Eraydın, hapisten çıktıktan sonra eski hayatına döndü. Yine Taksim'de tiner çekip, yoldan geçenlerden para istiyor.



RADİKAL

Açılımı ateşleyen cümle 'Sizin hiç evladınız öldü mü, sizin köyünüz yakıldı mı?


Başbakan Erdoğan'ın 13 Kasım'da Meclis'te sorduğu soru Diyarbakır'da herkesin dilinde; açılıma ilişkin hem umutları, hem beklentileri artırmış.

 

AKŞAM

Bahtı Karabağ


Akşam Türkiye-Ermenistan-Azerbaycan arasında bitmeyen sorunun merkezi olan Dağlık Karabağ'a girdi. Tansiyonun yeniden yükseldiği Ermeni işgali altındaki bölgenin neden paylaşılamadığını araştırdı.
 

 

SÖZCÜ

Olacağı buydu


DTP'liler İzmir'de PKK yanlısı gövde gösterisi yapınca ortalık karıştı. Buna isyan eden vatandaşlar, konvoyu taş yağmuruna tuttu.

 

HABERTÜRK

Tehlikeli gerginlik


DTP Lideri Türk'ün izmir ziyareti olaylı geçti. Program dışı kent içine girip slogan atan DTP konvoyu, halk tarafından yumurta ve taş yağmuruna tutuldu, kavga çıktı.

 

SABAH

Tuzu kuru kaçaklar


İstanbul'un Etiler, Ulus, Levent gibi seçkin semtlerindeki birçok ünlü mekanın kaçak elektrik kullandığı belirlendi.

 

POSTA

Hayata yürüyüş


Erzurum'dan Rizey'ye giderken çığ düşmesi sonucu yolda mahsur kalan midibüsteki 18 kişiye bir dağcı ekibi 30 saat sonra önceki gece ulaştı.
 

 

BİRGÜN

Fethullah'ın kulağı dinlemenin başında


TİB Teknik Daire Başkanı Basri Aktepe'nin isminin, 2002'de savcılığa verilen Emniyet'teki Fethullahçı listesinde geçtiği ortaya çıktı. Aktepe, Erdoğan tarafından atanmıştı.


TERCÜMAN

Bekarlar evlenemiyor, evliler perişan


"Kelaynak gibi ortada kaldık" diyen sözleşmeli sağlıkçılar, Akdağ'ın kendilerini duymasını istedi.


YENİ ŞAFAK

Bavulları toplamaya hazırım


Yeni Şafak, MİT'in Nerçivan Barzani üzerinden dönüş için temas kurduğu Osman Öcalan ile görüştü.

 

ZAMAN

15 yıldır bekliyorum


Güneydoğu, 90'lı yıllarda büyük acılar yaşadı. Kayıplar, faili meçhuller, köy boşaltmalar yüzlerce ailenin hayatını kararttı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler