Kuyudan iki ceset çıktı

Mersin'deki bir portakal bahçesinin içindeki su kuyusunda biri kadın iki kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yayınlanma: 23.11.2009 - 09:48
Abone Ol google-news

Mersin'in Toroslar Mahallesi'ndeki bir portakal bahçesindeki su kuyusunda iki ceset bulunması konusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili başlattığı kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.

Ali Eroğlu (39) ile Ayla Ballı'ya (47) ait olduğu belirtilen cesetler, bugün Mersin Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ekipler, Mersin Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk incelemede, cesetlerde herhangi bir darp ve kesik bulgusuna rastlanmadığını, üzerlerindeki para ve ziynet eşyasının da alınmadığını kaydetti.

Yetkililer, bu kişilerin kuyuya düşmüş olma ihtimali üzerinde de durulduğunu bildirdi. Bu arada, evli olduğu belirtilen Ali Eroğlu'nun 20 Kasım gecesi evine gelmemesi üzerine 21 Kasım'da eşinin İl Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Toroslar Mahallesi'ndeki portakal bahçesinde su kuyusunda ceset bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlatmış, yaklaşık 1.5 saatlik çalışmanın ardından kuyudaki suyun bir kısmını boşalttıktan sonra cesetler vinçle çıkarılmıştı.

 

Olaya anlam veremiyorlar

Ceseti bulunan her iki tarafın yakınları da otopsilerin tamamlanmasını Adli Tıp Kurumu önünde beklerken, öğleden sonra işlemlerin ardından alacakları cenazeleri Mersin'de toprağa vereceklerini belirtti.

Cesedi bulunan Ali Eroğlu'nun kardeşi Ahmet Eroğlu, ağabeyinin her hangi bir düşmanı olmadığını söyledi.

Ağabeyiyle birlikte cesedi bulunan Ayla Ballı'yı tanımadıklarını ifade eden Eroğlu, ''Olaya anlam veremiyoruz. Sadece, birinin kuyuya düştüğünü, diğerinin de onu kurtarmaya çalışırken hayatlarını kaybettiklerini tahmin ediyoruz'' dedi.

Ayla Ballı'nın yakını Ahmet Ak da Ali Eroğlu'nu ve yakınlarını tanımadıklarını belirterek, Ballı'nın hiç bir düşmanını olmadığını, olaya hala bir anlam veremediklerini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler