Nakit yönetiminde Türkiye'nin en iyi bankası

Garanti Bankası, finans dünyasının en önemli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen, "2009 Nakit Yönetimi" anketinde, "Nakit Yönetimi Alanında Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildiğini açıkladı.

Yayınlanma: 23.11.2009 - 10:49
Abone Ol google-news

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, farklı sektörlerden pek çok şirketin görüşlerine başvurduğu anket çalışmasında, derece giren bankaların geniş katılımlı bir oylama ile belirlendiği bildirildi. Aynı açıklamada görüşlerini bildiren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Tolga Egemen, Türkiye'deki çok şubeli bankalar arasında Nakit Yönetimi birimini kuran ilk bankanın Garanti Bankası olduğunu söyledi.

Bu kapsamda standart ürün ve hizmetler yerine, yenilikçi yaklaşımlarla müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunmaya çalıştıklarını söyleyen Egemen, "Elde ettiğimiz bu başarının asıl sahibi, ihtiyaçlarını bizimle paylaşan ve birlikte faydalı projelere imza attığımız müşterilerimiz. Garanti Bankası olarak, mevcut ekonomik koşullarda giderek daha da önem kazanan Nakit Yönetimi dünyasında, değer yaratacak yepyeni fikirleri hayata geçirmeye, müşterilerimizden aldığımız güç ve teknolojimizin yardımıyla devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler