Broos'un istifası resmi sitede

Trabzonspor Yönetim Kurulu, başarısız sonuçlar nedeniyle Belçikalı teknik direktör Hugo Broos'un görevinden alındığını duyurdu.

Yayınlanma: 23.11.2009 - 16:48
Abone Ol google-news

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, sezon başından bu yana takımı çalıştıran teknik direktör Hugo Broos'un, gerek şehrin, gerekse de ülkenin şartlarına uyum konusunda çektiği sıkıntılar ve alınan başarısız sonuçlar nedeniyle, karşılıklı görüşmeler neticesinde görevinden alındığı belirtildi.

Kulüpte görev yapacak en uygun teknik direktörün belirlenmesi doğrultusunda arayışlara başlandığı ifade edilen açıklamada, ''Yönetim kurulumuz, kısa sürede bu konuyu çözüme kavuşturmayı planlamaktadır. Yine kurulumuzca söz konusu ara dönemde, şu andaki mevcut görevi ve sorumluluğu gereği Ünal Karaman'ın takımı hazırlaması yönünde karar alınmıştır'' denildi.

Yapılan değerlendirme sonucunda takıma katkıları açısından büyük beklenti içerisinde olunan oyuncular Egemen Korkmaz, Rigobert Song, Tony Sylva, Gökhan Ünal ve Engin Baytar'ın, sezon başından beri ve özellikle de son Kasımpaşa maçındaki formsuzlukları sebebiyle bir süre özel çalışmalarının uygun görüldüğü vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Bu oyuncularımızın eski performanslarını kazanarak yeniden takıma katkı sağlaması yönündeki beklentimiz sürmektedir. Alınan karar gereğince gündeme gelen kaptanlık konusu ve kadrodan ayrı çalışacak olan oyuncular hakkındaki nihai karar yeni göreve başlayacak olan teknik direktörün tasarrufuna bırakılacaktır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler