Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet manşetine 'En büyük uyarı' başlığıyla bir günlük işbırakma eyleminin hayatı durma noktasına getirmesini taşıdı. Milliyet 'Balbay'ın haklı sorusu' başlığıyla Mustafa Balbay'ın yönelttiği 'Ben buradayım, Örnek nerede" sorusuyla beklemeye alınan "3 Paşa" dosyasının gündeme getirilmesine yer verdi.

Yayınlanma: 26.11.2009 - 07:41
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

En büyük uyarı


Halk desteği KESK ve Kamu-Sen’in öncülüğünde gerçekleşen bir günlük iş bırakma eylemi hayatı durma noktasına getirdi. Ulaşımda büyük aksamalar olmasına karşın yurttaşlar alkışlar ve kornalarla eyleme destek verdi.


HÜRRİYET

Rengarenk uyarı


Memurların ülke genelinde yaptığı bir günlük uyarı grevine katılım büyük oldu. Kamu hizmetleri aksadı, meydanlar ilginç pankart ve flamalarla doldu.


MİLLİYET

Balbay'ın haklı sorusu


Savcı "Ergenekon davasının özü darbe girişimleridir" deyince sanık Mustafa Balbay'ın yönelttiği "Ben buradayım, Örnek nerede?" sorusu, beklemeye alınan "3 Paşa" dosyasını gündeme taşıdı.


VATAN

Acı rekor


Halkbank 1.250 kişiyi işe alacağını duyurunca üniversite mezunları bankaya akın etti. 750 TL maaşlı iş için tam 300 bin genç sınava girdi.


RADİKAL

Katsayı depremi


İmam-hatip tartışmasının faturası yine tüm liselilere çıktı. Katsayıyı eşitleyen kararın yürütmesi durduruldu. Gerekçe: Farklı alandakilere eşitlik, eşitliğe zıt.


AKŞAM

Hepsi düşüyor


A&G Araştırma Şirketi'nin yaptığı anket, Kürt açılımı sürecinin seçmene nasıl yansıdığını ortaya çıkardı. Sonuçlara göre, açılan da direnen de oy kaybetti.


SÖZCÜ

Anlayana!


2.5 milyon memur uyarı grevinde AKP'ye pankartlarla mesaj verdi.

HABERTÜRK

İşte yasadışı bir eylemci portresi!


Hükümetin "yasadışı" ilan ettiği memur eylemine katılan 23 yıllık öğretmen Gönül Keleş'le gün boyu birlikteydik.


SABAH

Töre timi faka bastı


Şanlıurfa'da, namus cinayeti işlemeye giderken tanınmamak için çarşaf giyen üç kişi, polisin dikkati sonucu yakalandı.


POSTA

Şu hale bak


Halkbank'ın 1250 memur almak için yaptığı sınavlara 300 bin kişi katıldı. Türkiye'de resmi işsiz sayısı 2 milyon 502 bin. Genç nüfusta işsizlik oranı yüzde 23.5. Diğer bir deyişle, her 4 Türk gencinden biri işsiz.


BİRGÜN

AKP'ye uyarı


Kamu emekçileri dün AKP hükümetinin yoksullaştırıcı politikalarına karşı iş bıraktı. Toplusözleşme hakkı isteyen emekçiler ilk uyarıyı yapmış oldu.


TERCÜMAN

Uyarısı bile felç etti


Memurların bir günlük iş bırakma eyleminde ulaşımdan sağlık ve eğitime kadar hayat durdu.


YENİ ŞAFAK

Mahmur sayılacak


Bayramdan sonra Mahmur kampına gidecek özel ekip sayım yapacak, kimliği olmayanlara nüfus kağıdı verilecek. Dönüş tamamlanınca kamp Kandil'deki PKK'lıların tarnsferinde kullanılacak.


ZAMAN

Karanlık planları ortaya çıkaranlara teşekkür ederim


Ergenekon sanığı Levent Bektaş'ın ofisinde ele geçirilen 'Kafes Eylem Planı'na tepki gösteren Bartholomeos azınlıkların hedef alınması ve hükümeti yıkma girişmelirine karşı çıktı. Gayrimüslimlere yönelik saldırı planlarını ortaya çıkaran savcılara teşekkür eden Bartholomeos, Ortodoks Patrikhanesi'nde yapılan devlet karşıtı Ergenekon toplantılarını ise 'üzücü' diye yorumladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler