Hyundai i10'lar Paris yolcusu

Hyundai'nin "dünya çapında en iyi küçük segment otomobili hazırlama" felsefesiyle Hindistan Fabrikası'nda ürettiği yeni modeli i10 dünya turuna başladı. 10 Eylül 2008'de Hindistan'ın başkenti Delhi'den yola çıkan iki adet Hyundai i10, Avrupa ayağının başlangıcını yapacağı İstanbul'a ulaştı ve vakit kaybetmeden son durak Paris Otomobil Fuarı'na doğru yola koyuldu.

Yayınlanma: 16.09.2008 - 10:25
Abone Ol google-news

Şirin ve çekici tasarımıyla, ekonomikliğiyle, konforuyla ve pratikliğiyle A-Segmenti’ne yepyeni bir soluk getiren i10’un üstün güvenilirliği, yüksek performansı, düşük yakıt ekonomisi ve küçük boyutlarına rağmen rahat bir sürüş imkânı sunan konforu, bu yolculuk sayesinde bir kez daha ispatlanmış olacak.

Anadolu yakasında bulunan Hyundai Merkez Binası’ndan çıkan araçlar, Boğaz Köprüsü üstünden Avrupa yakasına geçti. Hyundai i10’lar, Türkiye’den sonra aralarında Yunanistan, İtalya, İsviçre ve Almanya gibi ülkelerin de bulunduğu toplam 10 ülkeden geçecek ve 16 bin kilometreden fazla yol kat ederek Paris’e ulaşacak. Hyundai i10’lar, elde ettiği bu başarının gururunu da, 4-19 Ekim 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Paris Otomobil Fuarı’ndaki Hyundai standında ziyaretçilerle paylaşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler