Trabzon'da 'Güneş' yeniden doğdu

Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor evinde Ankaragücü ile karşılaştı. Trabzonspor, Şenol Güneş yönetiminde çıktığı ilk maçta Ankaragücü'nü 3-0'lık skorla devirmeyi başardı.

Yayınlanma: 06.12.2009 - 15:55
Abone Ol google-news

Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'nü sahasında 3-0 yenen Trabzonspor, yeni teknik direktörü Şenol Güneş ile çıktığı ilk sınavında sahadan galibiyetle ayrıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

En son 2005-2006 sezonunun 7. haftasındaki Vestel Manisaspor maçında Trabzon'da alınan 2-0'lık yenilgi sonrası görevinden ayrıldığını açıklayan Şenol Güneş, 143 hafta sonra bordo-mavili takım başında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda sahaya çıkarken, bu karşılaşmada bordo-mavililer 3 puan elde etti.

Bordo-mavili taraftarlar, Güneş'e, maç öncesi ve sonrası sevgi gösterilerinde bulundular.
Geçen hafta sportif direktör Ünal Karaman yönetiminde Eskişehirspor'u 2-1 yenen bordo-mavililer, 2 haftayı 6 puanla kapamayı başardı.
 

Fatih Tekke de izledi

Karşılaşmayı, Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımında forma giyen Fatih Tekke de izledi. Bordo-mavili takımın eski kaptanı Tekke, maçı Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği'nin stat içinde bulunan lokalinden takip etti.

Taraftarlar Tekke'ye sevgi gösterilerinde bulunurlarken, golcü oyuncu da onlara el sallayarak karşılık verdi.
 

Gökhan kulubede, umut sahada

Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, forvette Umut Bulut'u tercih etti.
Çift forvet oyuncusu sahaya sürmeyen Güneş, Gökhan Ünal'ı yedek kulübesinde oturttu. Bu futbolcu, karşılaşmanın 67. dakikasında Umut'un yerine oyuna dahil oldu.

Güneş, geçen haftaki kadrodan farklı olarak Giray ve Ceyhun'un yerine bir önceki hafta kadro dışı bırakılan, ancak affedilen Egemen ile Song'a görev verdi.
Güneş, affedilen oyuncular arasında yer alan kaleci Sylva'yı ise 18 kişilik maç kadrosuna almadı.
 

Ankaragücü taraftarları

İki takım arasında yapılan karşılaşmayı Ankaragücü taraftarları da izledi.
Az sayıdaki sarı-lacivertli taraftar grubu, kendilerine ayrılan tribünden takımlarına destek verdiler.

Ankara'dan gelen bir grup taraftar grubu ise sarı-lacivertli kulüp yönetimin kendileriyle ilgilenmediği ileri sürdüler ve protesto amacıyla stada girmeyerek maçı izlemediler.

Güneş ve futbolcular taraftarları selamladılar

Karşılaşmanın bitiminin ardından Trabzonsporlu oyuncular kolbastı oyunu oynamayarak soyunma odasına gittiler.Bordo-mavili taraftarlar, tribünden ayrılmayarak bordo-mavili futbolcuların sahaya gelmelerini istediler.

Bunun üzerine teknik direktör Güneş ile birlikte sahaya dönen oyuncular, el ele tutuşarak tribünleri selamladılar.
 

Yücelman için saygı duruşu

Trabzonspor-Ankaragücü karşılaşması öncesinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden spor dünyasının duayen ismi ve Cumhuriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Yücelman anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 
 
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler