İstanbul'da bazı yollar kapatılacak

Kadıköy ve Çağlayan meydanlarında 13 Aralık Pazar günü yapılacak açık hava toplantıları nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Yayınlanma: 11.12.2009 - 09:49
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kadıköy İskele Meydanı'nda 13 Aralık Pazar günü Tunceli Dernekleri Federasyonu'nca (TUDEF) açık hava toplantısı düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, bu nedenle saat 09.00'dan itibaren Rıhtım Caddesi, Altıyol Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar tüm yol, Söğütlüçerşme Caddesi'nden Rıhtım'a inen ara sokakları tamamen, Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddelerinin ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacağı, bu kapsamda Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımının Burhanfelek Caddesi'nden E-5 ya da Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa Işıklar istikametine yönlendirileceği, Söğütlüçeşme'den gelen trafik akımının da Altyol Meydanı'ndan Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine sevk edileceği vurgulandı.

Aynı tarihte Çağlayan Meydanı'nda da İstanbul Umum Servis Arası İşletmecileri Esnaf Odasınca (İSAROD) açık hava toplantısı düzenleneceği vurgulanan açıklamada, bu nedenle saat 09.00'dan itibaren Piyalepaşa Bulvarı Çağlayan Meydanı tarafı, Memorial Köprüsü ve Çağlayan arası, Okmeydanı'ndan gelip Piyalepaşa'ya katılım, Vatan Caddesi'nden Çağlayan'a çıkan kısmı Gelin Sokak ile Çağlayan Meydan arası, Abide-i Hürriyet Caddesi'nin İzzetpaşa Caddesi ile Çağlayan Meydanı arasının trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Açıklamada, bu kapsamda Kasımpaşa'dan Çağlayan yönüne gidecek sürücülerin Okmeydanı ve Kağıthane, Okmeydanı'ndan Piyalepaşa gidecek olanların Haliç Hasköy, D-100'den Çağlayan ve Piyalepaşa Bulvarı'na gidecek sürücülerin Okmeydanı, Mecidiyeköy ve Balmumcu, Vatan Caddesi'nden Çağlayan istikametine gidecek sürücülerin ise Kağıthane-Gültepe-Mecidiyeköy yönlerini kullanabilecekleri vurgulandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler