Doğan Reuters'e konuştu

Doğan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan,Deniz Feneri davasının ardından, Başbakan Tayyip Erdoğan'la yaşanan tartışmalara ilişkin Reuters'e yaptığı açıklamada, "Tartışmanın ne zaman biteceği bana bağlı değil" dedi.

Yayınlanma: 17.09.2008 - 12:45
Abone Ol google-news

Doğan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, hükümetle grubu arasında süren tartışmalarla ilgili Reuters'e açıklamalar yaptı.
Doğan,  Erdoğan ile süren tartışmanın nereye kadar süreceğine ilişkin bir soru üzerine "Nereye kadar gideceği benim elimde değil, ben bilmiyorum. Benim yönümden siyasi iktidarın demokrasiye bağlılığı bunun nereye kadar gideceğini gösterecektir" dedi.

Yolsuzluklar konusunda tolerans göstermeyeceğinin altını çizen Doğan, şunları söyledi:

"Bu konuda beni önlemek için önüme çıkacak hiç bir engelden korkmayacağım, şövalyelik etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Benim işim bu... Hukukun içinde kaldığımız sürece benim için şu anda da bir problem yok. Ben yine yarın hükümet güzel bir şey yapsa, yine 'güzel yaptı' diye yazacağım, yine Avrupa Birliği girişimlerini destekleyeceğim, yine bütçe girişimlerine destek olacağım, yine Kıbrıs konusunda destek olacağım ama siyaseten haksızlık, yolsuzluk olan şeyleri çekinmeden yazacağım."



Ceyhan rafineresi sorunu

Doğan ayrıca "bizim peşin verilmiş bir hükmümüz ve siyasi iktidara karşı bir husumetimiz yok" dedi.
Doğan, Petrol Ofisi Ceyhan'da rafineri lisansı alamaması konusunda da "Önüme bir takım zorluklar çıkarıyorlar ama onların hepsini hukuk yoluyla çözeceğime inanıyorum" dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler