Okul servisi kaza yaptı: 1 ölü

Trabzon'da öğrenci servisinin şarampole devrilmesi kazada yaralanan 13 yaşındaki bir öğrenci daha yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer 11 öğrenci, sürücü Dakes ve araçta bulunan Ahmet Bektaş'ın tedavileri, Araklı ve Trabzon'daki çeşitli hastanelerde sürüyor.

Yayınlanma: 17.09.2008 - 16:10
Abone Ol google-news

Trabzon'un Araklı ilçesinde öğrenci taşıyan servis minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu yaralanan öğrencilerden birinin daha hayatını kaybettiği bildirildi.

Erenler beldesinde, Servet Dakes yönetimindeki 61 NE 241 plakalı servis minibüsünün, yaklaşık 50 metre şarampole yuvarlandığı kazada ağır yaralanan Esra Karamahmut'un (13) hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazada yaralanan diğer 11 öğrenci, sürücü Dakes ve araçta bulunan Ahmet Bektaş'ın tedavileri, Araklı ve Trabzon'daki çeşitli hastanelerde sürüyor.

Bu arada, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fatih Devlet Hastanesi'ndeki yaralı öğrencileri ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.

Vali Okutan, yaptığı açıklamada, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan öğrencilerden ikisinin durumunun biraz ciddi olduğunu ve ameliyata alındıklarını, diğer öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi.

Nuri Okutan, Erenler beldesindeki Ezikli mahallesindeki ilköğretim okulundaki bakım nedeniyle, bu okulun öğrencilerinin bir süredir Çankaya Yatılı Bölge İlköğretim Okuluna taşındığını söyledi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler