Fenerbahçe kötü başladı

Sarı - Lacivertliler G Grubu'nda karşılaştıkları Porto ekibine 3-1 yenildi. Sarı - Lacivertlilerin tek golü Güiza'dan geldi.

Yayınlanma: 17.09.2008 - 19:03
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladı. Sarı - Lacivertliler G Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Porto ekibine 3-1 yenildi. Mücadeleye kötü başlayan Fenerbahçe ilk 13 dakikada 2-0 geriye düştü. Sarı - Lacivertlilerin tek golü Güiza'dan geldi. Temsilcimizin ikinci yarıdaki baskılı futbolu ise sonuç vermedi. Yeni transfer Josico ise oyunda 7 dakika kalmasına karşın sakatlanarak sahayı terk etti.


Porto karşısında Fenerbahçe'nin tek golünü atan Güiza gelecek maçlar için umutlu konuşarak, "Golleri çabuk yedik. Çalışmamızı arttıracağız. Önümüzde oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz. Evimizdeki maçlarda alacağımız başarılı sonuçlar bizi istediğimiz yere taşıyabilir. Elimden geleni yaptım, koştum. Yeterli sonucu alamamak üzücü. Kaybedilmiş bir şey yok. Umudumuz devam ediyor" dedi.
 

Emre Belözoğlu ise savunma hatalarına değinerek, "Defansta ciddi hatalar yaptık. Maçı iyi bir sonuçla bitirebilirdik ama olmadı. Güiza belki o golü atsaydı sonuç farklı olabilirdi. Sahada rakibimiz kadar mücadele edersek bu gruptan çıkarız. Henüz her şey bitmedi" diye konuştu.

Porto- Fenerbahçe karşılaşması:

Porto: 3 - F.Bahçe: 1

STAT: Dragao

HAKEMLER: Bertrand Layec (6), David Benech (6), Michael Annonier (6) (Fransa)

PORTO: Helton (5), Sapunaru (5), B.Alves (6), Rolando (6), Benitez (5), Mariano (5) (dk. 60 Hulk), Lucho (7), R.Meireles (5) (dk. 67 T.Costa), Fernando (6), Rodriguez (6) (dk. 90 Lino), Lisandro (7)

F.BAHÇE: V.Demirel (4), Gökhan (4), Lugano (3), Yasin (3), R.Carlos (5), Emre (4), Selçuk (3) (dk. 46 Josico (dk. 53 Burak 4)), Maldonado (6), Uğur (6) (dk. 76 Kâzım), Alex (4), Güiza (6)

GOLLER:  Dk. 11 Lisandro, dk. 13 Lucho, dk. 29 Güiza, dk. 90+2 Lino

SARI KARTLAR: Sapunaru (Porto), Lugano, Güiza (F.Bahçe)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler