Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet'in manşetine taşıdığı, suikastçi iddiasıyla tutuklanınca intihar eden Deniz Yarbay Ali Tatar'ın cenazesine suikast planının hedefi olduğu söylenen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yiğit'in katılması, hemen hemen her gazetede ilk haber olarak verildi.

Yayınlanma: 22.12.2009 - 07:30
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Komutan da törende

Komutanlara suikast girişimi iddiaları nedeniyle hakkında ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldıktan sonra bunalıma girerek intihar eden Deniz Yarbay Ali Tatar toprağa verildi. Tatar’ın da içinde bulunduğu kişiler tarafından kendisine suikast girişiminde bulunulacağı iddia edilen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yiğit törene katılarak iddialara “anlamlı” bir yanıt verdi.

 

HÜRRİYET

O komutan başucunda

İntihar eden Yarbay Ali Tatar'ın cenazesinde ilginç bir sahne yaşandı. Cenazeye katılıp, başucunda dua eden kişilerden biri de onun suikast yapacağı iddia edilen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit'ti.

 

MİLLİYET

O komutan cenazede

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yiğit, kendisine suikast planlamakla suçlandığı için intihar eden Yarbay Ali Tatar'ı uğurladı.

 

VATAN

"Ben o komutanı nasıl öldürürüm"

Yarbay Tatar eşine bıraktığı intihat mektubunda şöyle  yazdı: Babam öldüğünde bile beni arayıp teselli eden birine nasıl suikast düzenleyebilirim.


RADİKAL

Dokuz şehit sorusu

'Polis bize komplo kurdu' diyen askerlere savcı, Ağustos 2008'de şehit edilen dokuz asker hakkında şu soruyu sormuş: Bu olayı siz mi yaptınız?

 

AKŞAM

Amiralin mesajı

Amirallere suikast iddiasıyla ikinci kez tutuklanması istenince intihar eden Yarbay Ali Tatar toprağa verildi. Hedef olduğu öne sürülen Oramiral Eşref Uğur Yiğit dün en ön saftaydı.


SÖZCÜ

Eşi, dostu ve baldızı kalkındırma bankası

Kendilerinden olmayan 64 bürokratı Ankara'dan İstanbul'a sürdüler. Boşalan kadrolara da ne kadar yandaş ve akrabaları varsa doldurdular.


HABER TÜRK

Komutandan musallada mesaj

Suikastçı diye tutuklanınca intihar eden yarbayın cenazesine suikast planının hedefi olduğu söylenen komutanı da katıldı.


SABAH

Arınç'a suikast iddiası ciddi

Ankara'da gözaltına alınan iki subaydan Albay E.Y.B'nin yutmaya çalıştığı kağıtta Arınç'ın adresinin yazılı olduğu görüldü.

 

POSTA

'İnanmıyoruz mesajı'

Ergenekon soruşturması yürütülürken Deniz Yarbay Ali Tatar komutanlara suikast planlamakla suçlanmıştı. Deniz Yarbay Ali Tatar hakkında tutuklama kararı çıkınca intihar etmişti. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit, kendisine suikast planladığı iddia edilen Deniz Yarbay Ali Tatar'ın cenazesine katıldı.

 

BİRGÜN

İşçi düşmanlarına karşı direniş çağrısı

TEKEL ve demiryolu işçilerinin direnişi tüm engellemelere karşın dün de devam etti. DİSK ve KESK grev uyarısı yaparken hükümet TEKEL işçisine, 'Evinize gidin, bizi zor durumda bırakmayın' dedi.

 

TERCÜMAN

Hepimiz tek milletiz

Kuveyt'e giderken uçakta gazetecilerle sohbet eden Gül, "Herkes bu memleketin değerini iyi bilmeli. Hepimiz tek miletiz" dedi. Gül, kapatılan DTP milletvekillerinin de ders çıkarması gerektiğini söyledi.

 

YENİ ŞAFAK

Notu imha edemediler

Başkenti ayağa kaldıran iki şüphelinin üzerinden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ev adresinin yazılı olduğu notu yırtmak isterken gözaltına alındığı öğrenildi.


ZAMAN

Bilgi notundaki şifre Bülent Arınç'ın apartmanını gösteriyor

Başbakan Bülent Arınç'a yönelik suikast şüphesiyle gerçekleştirilen operasyon, gündeme damgasını vurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler