Meclis'te maç var

Milletvekillerinden oluşan TBMM Basketbol takımı ile eski milli basketbolculardan oluşan takım Milli Egemenliğin 90. Yılı kutlamaları çerçevesinde yarın Ankara'da bir maç yapacak.

Yayınlanma: 22.12.2009 - 11:24
Abone Ol google-news

Meclis'te eski basketbolcular ve milletvekilleri, TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Koca, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 90. yıldönümünde çeşitli etkinlikler yapılacağını belirterek, bu etkinliklerden ilkinin, yarın Atatürk Spor Salonunda milletvekilleri ile eski milli basketbolcularından oluşan takımlar arasında yapılacak maç olduğunu söyledi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Medya ve Tesisler Direktörü Doğan Hakyemez de Meclisin 90. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere ellerinden gelen desteği verdiklerini kaydetti.

Milletvekillerinin takımını AKP Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Arıcı ve Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, AKP Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, AKP Rize Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu, AKP Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, AKP Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AKP Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi, DSP İstanbul Milletvekili Hüseyin Mert, AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak, AKP Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve 22. dönem Giresin Milletvekili Adem Tatlı oluşturacak.

Eski milli basketbolcuların takımı ise Cihangir Sonat, Ali Limoncuoğlu, Necati Güler, Doğan Hakyemez, Ömürden Kısagün, Turgay Demirel, Harun Erdenay, Timur Urulbay, Kemal Akıncı ve Türkay Yener'den oluşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler