Böyle patron dostlar başına

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren Polisan Boya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, fabrikada 40'ıncı yılını doldurarak emekli olan iki işçisine otomobil hediye etti.

Yayınlanma: 23.12.2009 - 13:09
Abone Ol google-news

Bitlis, Dilovası'ndaki kendisine ait Kuyubaşı Çiftliği'nde düzenlediği bir törenle Behram Alboğa ve Resai Durak isimli çalışanlarına otomobilin anahtarlarını teslim etti.

Dilovası Kaymakamı Hasan Göç ve Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın da katıldığı törende konuşan Necmettin Bitlis, ''Bugün çok duyguluyum. Çünkü iki arkadaşımızı şirketten emekli ediyoruz. 40 yıldır iyi günde de kötü günde de hep bizimle beraber oldular. Bugün ayrılmıyoruz aslında yeniden başlıyoruz. Her zaman kapımız onlara yine açık. Bugünün birer hatırası olarak arkadaşlarımıza birer araba hediye etmek istedik'' diye konuştu.

70 yaşındaki Behram Alboğa'ya teşekkür plaketini Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, 66 yaşındaki Resai Durak'a da teşekkür plaketini Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman teslim etti.

40 yıldır Polisan Boya'da reçine bölümünde formen olarak çalışan iki emekliyi mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Resai Durak, 40 yıldır çalıştığı fabrikadan ayrılmanın kendisi için zor olduğunu ancak mutluluk duyduğunu söyledi. Durak, kendisine hediye edilen otomobil için de Necmettin Bitlis'e teşekkür etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler