Gazetelerde Bugün

11 ilde eşzamanlı yapılan baskınlar ve Diyarbakır Belediye Başkanı'nın sözleri Cumhuriyet'in manşetinde yer buldu. Milliyet, Baydemir'in devlete ve hükümete yönelik "Has..tir", "Meşenin hangi dalı nerenize battı" sözlerini ilk haber olarak duyurdu.

Yayınlanma: 25.12.2009 - 07:32
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Açılım operasyonu


PKK’nin şehir yapılanması olarak bilinen KCK’ye yönelik operasyonların dördüncüsünde Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Mardin, Siirt, Hakkâri, Tunceli, Batman, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’da eşzamanlı baskınlar düzenlendi. Polis, 16 BDP’li belediye başkanı ve çok sayıda demokratik kitle örgütü temsilcisini gözaltına aldı. İHD Diyarbakır Şubesi de basıldı.


HÜRRİYET

Villası elinde kaldı

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan ve 975 bin Euro'ya satmak istediği villasına iki yıldır alıcı çıkmadı.



MİLLİYET

Çok ağır küfürler


PKK'lılara yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alınınca Osman Baydemir ağzını bozdu. Devlete ve hükümete "Has..tir", "Meşenin hangi dalı nerenize battı" dedi.


VATAN

Türk halkı kime inanacağını şaşırdı


Reuters haber ajansı, Türkiye'de casus filmlerini aratmayacak türden olayların peş peşe yaşanmasını dünyaya böyle duyurdu.



RADİKAL

Arınç ikna olmadı


Arınç: Mağdur ben görünüyorum. Adli makamlar ortaya çıkaracak. TSK'da böyle yanlış yapacak bir kişinin olmadığına inanmak istiyorum.



AKŞAM

Heybeliada'da kapı aralandı


"Çarmıha gerilmiş hissediyorum" deyip Ruhban Okulu'nun açılmamasını eleştiren Patrik'in sözleri tartışılırken, Ankara yeni formüle yoğunlaştı.


SÖZCÜ

İşsizlik cinneti

7 ay önce işten çıkartılan genç bıçakla dehşet saçtı


HABERTÜRK

Açlık sınırı 46 milyon TL


"Yüzde 47 alan partinin üyeleri aç mı kalsın" diyen AK Partili belediye meclis üyesinin çocuklarına 46 milyonluk 4 ihale daha.



SABAH

DTP'lilere büyük gözaltı


KCK operasyonu genişledi. Kapatılan DTP'nin 16 belediye başkanının da aralarında olduğu 100 kişi gözaltına alındı.



POSTA

İşsizlik delirtti

Antalya Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışırken 7 ay önce işten çıkarılan 1 çocuk babası Niyazi Kaymaz ev kirasını ve kredi kartı borçlarının ödeyemez hale gelince delirdi.



BİRGÜN

Hepimiz TEKEL işçisiyiz


Emekçiler, iş-aş- emek için direnen TEKEL işçisine destek vermek için bugün eylemde.


TERCÜMAN

İşçinin elinde bomba mı var?


CHP Genel Merkezi'ne gitmeleri engellenen TEKEL işçilerini ziyaret eden Baykal, "4C tasavvur edilemeyecek bir kölelik düzenidir" dedi.



YENİŞAFAK

Muhtar İhsan karargahta


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik “suikast planı” ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma çok yönlü sürdürülürken, dün Genelkurmay'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Çukurambar muhtarı Mehmet İhsan Günbudak, dün akşam saatlerinde telefonla Genelkurmay'a çağrıldı.


ZAMAN

Sonunu görmeden işi sulandırmayın 

 
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Genelkurmay'ın suikast iddialarıyla ilgili açıklamasını 'tevil yollu ikrar (dolaylı kabul)' olarak değerlendirdi. Karargâh'ın, kendisini bilgilendirmedi-ğini bu yüzden açıklama istemediğini belirten Arınç, tahkikatın her şeyi açığa çıkaracağını ifade etti. 'Geçmiş olsun' bile deme-den yapılan yorumlardan utandığını kaydeden Arınç, "Bu işi su-landıranlar tahkikatın sonunu görsünler." tavsiyesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler