Güngören'deki terör saldırısı

Güngören Belediyesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Güngören'deki terör saldırısının mağdurlarına iftar yemeği verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, bombayı yerleştiren kişinin cezaevinde olduğunu hatırlattı. Yılmazer, bombayı hazırlayan ve teslim eden kişinin de tespit edildiğini ancak firarda olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 19.09.2008 - 07:56
Abone Ol google-news

Güngören'deki terör saldırısının mağdurlarına verilen iftar yemeğine, AK Parti İstanbul Milletvekili Güldal Akşit, Güngören Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet, İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, saldırıda ölenlerin yakınları ile saldırıda yaralananlar ve aileleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Yılmazer, kendilerinin de Güngören'de 17 kişinin öldüğü 181 kişinin yaralandığı terör saldırısının mağduru olduklarını söyledi.

Terörün çirkin yüzünün ilk kez bu kadar cüretli bir çıkış yaptığını ifade eden Yılmazer, saldırının kendilerini derinden etkilediğini kaydetti.

Yılmazer, terör saldırısından sonra soruşturmayı yürüten ekiplerin yaklaşık 6 gece hiç uyumadan çalıştığını söylemenin abartı olmayacağını belirterek, ''Olayın faili ve iki bombayı oraya koyan kişi yakalanmış ve cezaevindedir. Bombayı hazırlayan ve teslim eden kişi tespit edildi, ancak firarda. Yakalanması yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Bu olaya karışan ve bombayı koyan teröriste yardımcı olan 7 kişi de tutuklanmış ve cezaevindedir'' dedi.
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler