Donanım ve konfor bir arada

Freelander 2 yeni donanım paketleri ile premium kompakt 4x4 sınıfında artık kullanıcılarına daha da donanımlı bir araç yelpazesi sunuyor. Hem on-road hem de off-road sürüşlerde üstün yeteneklerini gözler önüne seren Freelander 2, uygun fiyatlarıyla rakiplerinin arasından ayrılıyor ve konforda fazlasını sunmayı hedefliyor.

Yayınlanma: 19.09.2008 - 09:42
Abone Ol google-news

Dinamik tasarımı, sportif yapısı, geniş iç mekânı ve son teknoloji ürünü donanımlarıyla Freelander 2 fiyatı ile de beklentilerin ötesine geçiyor. 2.2 litre hacme sahip dört silindirli turbo dizel motorundaki common-rail dizel sistemi ve 6 kademeli CommandShift özellikli otomatik şanzımanı ile performans, yakıt tasarrufu artarken; değişken geometrili turbo ünitesi sürücünün sıra dışı bir tork elde etmesini sağlıyor. Freelander 2’deki 160 beygir güç üreten ekonomik motor, 100 kilometrede sadece 7,5 litre yakıt tüketiyor.

Freelander 2 Premium GS paketinde direksiyondan kumandalı müzik sistemi, 17 inç alaşım jantlar, elektrikli katlanır dikiz aynaları, koyu renkli arka camlar ve arka park mesafe kontrol sistemi standart olarak sunuluyor. Tüm bu ilave donanımlarla birlikte fiyatı daha da makul hale gelen Freelander 2’nin Premium XS paketinde ise deri döşeme, Bi-Xenon farlar ve ön kol dayama standart hale getirilmiş.

Cazip standart donanımlarla yenilenen Freelander Premium GS paketiyle 53.315 Avro anahtar teslim fiyata tüketiciye sunulan Freelander 2’nin Premium XS paketli sürümü ise 60.780 Avro fiyatla satılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler