Trabzonspor Antalya'da

Trabzonspor, devre arası çalışmaları için Antalya'ya gelerek ilk çalışmasını yaptı.

Yayınlanma: 29.12.2009 - 21:46
Abone Ol google-news

Trabzonspor, devre arası kamp çalışmaları için Antalya'ya geldi. Trabzonspor (A)2 takımından Rasimcan, Şahin, Abdülkadir, Mücahit, Zeki ve Mustafa da kafileyle birlikte Antalya'ya getirildi. Antalya Havalimanı'ndan takım otobüsüyle alınan futbolcular, kamp süresince konaklayacakları Belek Gloria Golf Otel'e gitti.

Trabzonspor, 6 Ocak'a dek sürecek kampın ilk antrenmanını teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde saat 20.00'de yaptı. Çalışmaya, (A) takımndan 12 futbolcu, (A)2 takımdan da 6 futbolcu katıldı. Şenol Güneş'in Güney Kore'de birlikte çalıştığı antrenör Şeref Çiçek de takımla ilk antrenmanına çıktı.

Bordo-mavililer, basına toplu halde poz verdikten sonra koşu yaparak antrenmana başladı. Giray, takım arkadaşlarından ayrı olarak salonda çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman sonrası futbolcular otele döndü.

İbrahima Yattara'nın sakatlığı nedeniyle kampa katılmayacağı öğrenilirken, takımdaki diğer yabancı futbolcular Cale, Gabriç, Alanzinho ve Colman'ın 2 Ocak Cumartesi gününe dek izinli oldukları kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon